H εποχή της ποδοσφαιρικής κυριαρχίας του Βινίσιους

Ο Βραζιλιάνος είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει πλέον παγκοσμίως. Δεν είναι υπερβολή το «Εμπαπέ, μάθε μπαλίτσα από τον Βίνι».

Λέτε να την κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα ο Βίνι; Με αυτά που κάνει φέτος, πέρσι, πρόπερσι και γενικώς από τότε που έχει βρει τον ρόλο του στη Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί κανείς να πει ότι είναι θέμα χρόνου να το καταφέρει. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν για την λαμπρή τελετή της Ballon D'or η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, μάλλον το βραβείο θα καταλήξει στην αγκαλιά του. Πώς να γίνει διαφορετικά άλλωστε;

Ο Βινίσιους ξεχωρίζει στο γήπεδο, το ίδιο και στην άσφαλτο

Χτες μάλιστα, στο παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ πιστοποίησε, ότι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου δεν κάνει κουμάντο ο Εμπαπέ, ούτε ο Μπέλιγχαμ, αλλά εκείνος. Χατ τρικ και το 2-0 με το οποίο προηγήθηκαν οι Βεστφαλοί κατέληξε σε Μαδριλένικο θρίαμβο, με 5-2!

 

 

Η μαγεία του Βίνι

Στα 24 του χρόνια, ο Βραζιλιάνος μπορεί να απολαμβάνει την κορυφή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής, ξέροντας ότι ολόκληρη Ρεάλ -και όχι μόνο- κινείται στον ρυθμό του. Στην εποχή που ζούμε είχαμε αρχίσει να αναπολούμε τις εποχές που Μέσι και Κριστιάνο «μάχονταν» για το ποιος είναι ο κορυφαίος του κόσμου, ωστόσο, είχαμε βρει σωσίβιο στο ντουέτο Εμπαπέ και Χάαλαντ οι οποίοι δείχνουν ότι μπορούν να κρατήσουν τη φλόγα των προκατόχων τους, αναμμένη.

Ίσως δεν είναι υπερβολή να παραδεχτούμε ότι αυτό το δίδυμο σκόρερ, επιδέχεται και άλλη μια προσθήκη και άμεσα.

 

 

Όλα αυτά ενώ σύντομα στη συζήτηση για τον κορυφαίο θα μπει ο Μπέλιγχαμ και ακόμα πιο σύντομα έρχεται με φόρα και ο Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως, ζούμε ξεκάθαρα στην εποχή του Βινίσιους.

Το ποδοσφαιρικό τρολάρισμα της χρονιάς ήρθε από τον Μπαπέ

«Μου θύμισε τον Πελέ» παραδέχτηκε μετά το χατ τρικ κόντρα στην Ντόρτμουντ ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο. Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει ποτέ βαρύγδουπες δηλώσεις, μάλλον κάτι κάνει πολύ καλά ο Βραζιλιάνος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved