Assosiated Press Αυτοί οι Σέλτικς δεν αστειεύονται

Τι 29 τρίποντα με το «καλημέρα» σας ήταν αυτό στην πρεμιέρα του ΝΒΑ;

Πάντα έχει ένα νόημα να μας «ανησυχεί» το πώς θα εμφανιστεί ο πρωταθλητής της περασμένης χρονιάς, αλλά αυτό που έκαναν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο TD Garden οι Σέλτικς, μάλλον υπερβαίνει και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψή μας..

7 ΝΒΑ Storylines που θα μας αναγκάσουν φέτος σε αγρυπνίες

Η ομάδα του Τζο Μαζούλα φαίνεται δεν πήγε ποτέ διακοπές το καλοκαίρι, είχε στο μυαλό της ότι θέλει να παίξει ξανά επίσημο παιχνίδι μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό της Βοστόνης και οι δύσμοιροι Νιου Γιορκ Νικς ήταν το άτυχο θύμα τους, οι οποίοι έφυγαν ηττημένοι με το «τιμητικό» 132-109.

Εκτός και αν για την «ανάφλεξη» εντός παρκέ και τον καταιγισμό τριπόντων οφείλεται η στέψη του 18ου πρωταθλήματος το οποίο κέρδισαν την περασμένη περίοδο, η οποία όσο να ‘ναι το λιθαράκι της το έβαλε.

 

 

Ξέχασαν να αστοχήσουν

Όταν βλέπεις στο scoreboard του ημιχρόνου ένα σκορ, 74-55 καταλαβαίνει κανείς ότι κάποια άμυνα «μπάζει» ή απλά την έχουν ρημάξει στα μακρινά σουτ. Στην περίπτωση του Σέλτικς-Νικς, ήταν και τα δύο.

Πώς το mega trade του Karl Anthony-Towns στην Νέα Υόρκη, προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάριο στους Σέρβους χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Άμα παρακολουθήσει κανείς τα highlights του αγώνα περισσότερα τρίποντα θα δει από πλευράς Σέλτικς παρά δίποντα, με τα περισσότερα να βγαίνουν με σωστές περιστροφές και ελεύθερα.

 

 

Απλώς θα καταθέσουμε ορισμένα στοιχεία: Τέιτουμ 37 πόντους με 8/11 τρίποντα, Μπράουν 23 με 5/9 τρίποντα, Ουάιτ 24 με 6/10 τρίποντα, Χόλιντεϊ άλλους 18 με 4/6 τρίποντα και σύνολο στο ματς 29 στα 61 τρίποντα!

Μια σκηνή του Dark Knight βοήθησε τον Jayson Tatum να ξεπεράσει τον φόβο του

 

Το πιο αστείο από όλα είναι ότι ήθελα άλλο ένα εύστοχο και θα ξεπερνούσαν το ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ που είναι από τους Μιλγουόκι Μπακς! Απλά αυτοί είναι οι Σέλτικς, πάτησαν φρένο και ας έβαλαν το 29ο τρίποντο 8 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα. Επειδή έτσι ήθελαν.

 

 

Τι να πει κανείς για αυτούς τους Σέλτικς, πραγματικά. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και με πολύ άγριο τρόπο. Όσο για τους Νικς, θέλουν ακόμα πολύ δουλειά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved