INTIME Τι ειρωνεία και αυτή: Αγγλία εναντίον Ελλάδα χωρίς Μπάλντοκ

Οι δυο χώρες του αδικοχαμένου Μπάλντοκ διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους, αλλά ποιος έχει όρεξη για παιχνίδι;

Σήμερα θα έπρεπε να ήταν μια ημέρα-γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την Εθνική Ελλάδος να βρίσκεται στο Λονδίνο για το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία στο Ουέμπλεϊ στο πλαίσιο του Nations League.

Η πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει μεγαλύτερο γκελ και από τους Oasis

Υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν μια αναμέτρηση που σίγουρα θα ήθελε να συμμετέχει ο Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς από τη μία μιλάμε για τη χώρα στην οποία αγωνιζόταν (Ελλάδα) αντιμετωπίζοντας τη χώρα στην οποία μεγάλωσε και έζησε όλα τα χρόνια της ζωής του, μέχρι και το φετινό καλοκαίρι όταν και πήρε την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

 

 

Μπορεί να μην ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το αποψινό ματς, καθώς δεν είχε προλάβει να γυρίσει πολύ καιρό από τον τραυματισμό του, ωστόσο, ήταν βέβαιο ότι θα καθόταν να το δει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλη άποψη.

Με λίγα λόγια -που δεν υπάρχουν πλέον- ένα ιστορικό παιχνίδι, που είχε όλο τον ενθουσιασμό και τη χαρά, έχει περάσει ουσιαστικά σε δεύτερη μοίρα. Και είναι απολύτως λογικό.

 

 

Απόψε λοιπόν, 21:45 Αγγλία εναντίον Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ποιος έχει όρεξη όμως για μπάλα τέτοιες ώρες;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved