Να βρείτε κάποιον που παίρνει καλύτερες αγκαλιές από του Ρέτσου στην μπάλα

Εμείς βρήκαμε μια 5άδα πάντως, αν και του Παναγιώτη η αγκαλιά είναι πολύ καλύτερη.

Τι είναι ένα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού χωρίς μια αμφισβητούμενη φάση; Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα, το κομμάτι της γκρίνιας δηλαδή, της αμφισβήτησης και της αναζήτησης της αδικίας βγάζει νικητή στα σημεία τον Παναθηναϊκό με επίκεντρο την ποδοσφαιρική αγκαλιά του Παναγιώτη Ρέτσου που θύμισε... Λεσόρ με την μπάλα του Final Four του Βερολίνου.

 

Αλλά γιατί γίνεται όλη αυτή η κουβέντα; Γιατί η μπάλα ήταν εντός περιοχής του Ολυμπιακού, μια φάση για την οποία ωστόσο δεν δόθηκε τίποτα και συνεχίστηκε το παιχνίδι.

 

 

Όσο να είναι, το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο αιωνίων είναι βέβαιο ότι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε 0-0, και αμφότεροι μπορούσαν να το πάρουν. Θα αφήσουμε όμως την τεχνική ανάλυση στον αθλητικό Τύπο, γιατί εμείς είδαμε την αγκαλιά με... συναίσθημα του Παναγιώτη Ρέτσου στην μπάλα και θυμηθήκαμε 5 αγαπημένους μας «αγκαλίτσες» από ταινίες ή σειρές

Όπως είχαμε θυμηθεί τις χερούκλες μετά το χέρι του Μουκουντί στη Λιβαδειά.

Ένα τρίτο ημίχρονο σε ντέρμπι στην πάντα πολύπαθη Super League με πιο χιουμοριστική διάθεση είναι πάντα καλύτερη από την κλάψα και τη μιζέρια. 

 


Joey Tribbiani

Αν χαρακτηρίζει κάτι τον αγαπημένο μας Joey από Τα Φιλαράκια αυτό είναι δύο πράγματα: Αρχικά ότι είναι στην κοσμάρα του, κυρίως όμως ότι δίνει έξτρα πάθος όταν κάνει αγκαλιές στους άλλους. Είτε πρόκειται για γυναίκες (σε αυτές συνήθως προχωράει πολύ παρακάτω), είτε για τις άπειρες αγκαλιές στον Chandler Bing, είτε ακόμα στον Hugsy τον Penguin Pal του, η αγκαλιά του Joey κρύβει συναισθήματα και δεν το κρύβει.

Θα ήταν πέναλτι σε σχέση με του Ρέτσου; Συνήθως την πληρώνουν οι καλοί, οπότε το VAR θα έδινε πολλά πέναλτι αν έπαιζε ο Joey στο ντέρμπι. 

 

 

Jax Teller

Είναι τελετουργικό στους Samcro της σειράς Sons of Anarchy να χαιρετιούνται με αγκαλιές όλα τα μέλη της λέσχης, σε τέτοιο βαθμό που πιάνει κάνα 5λεπτο του επεισοδίου για τις αγκαλιές, τα «my bro» και τα χτυπήματα με την παλάμη στις πλάτες των πέτσινων. Πιο αγκαλίτσας όμως από όλους είναι ο σκληρός, Jackson Jax Teller

Θα ήταν πέναλτι σε σχέση με του Ρέτσου; Σίγουρα ναι, αλλά κρατάει όπλο οπότε δεν θα χρειαζόταν καν να το δουν στο VAR.

 

 

O Sumo στο The Man with the Golden Gun

Μια ενέδρα ήθελαν να στήσουν ο Scaramanga με τον Hai Fat στον πράκτορα 007 και πέταξαν δύο Sumo να τον κάνουν χαλκομανία. Είναι περιπτώσεις που λες, «βάρα στο ψαχνό γιατί έτσι και σε γραπώσει, την έκατσες» και ο James Bond του Roger Moore το κατάλαβε για τα καλά. Όταν τον έπιασε, τον πίεζε σαν μέγγενη, σε μια αγκαλιά που έλεγες ότι σύντομα ο 007 θα σκάσει σαν μπαλόνι. Παρόλα αυτά τα κατάφερε -πώς το έπαθε- να ξεφύγει.

Θα ήταν πέναλτι σε σχέση με του Ρέτσου; Μπα, θα έπαιζε τερματοφύλακας ο Sumo.

 


Β-Rabbit στο 8 Mile

Πολύ «καντήλι», πιστολίδι, ακόμα περισσότερο «fuck» και «yo», μα πάνω από όλα αγκαλιές μεταξύ των bros στα στενά σοκάκια του Detroit. Η ιστορία του Eminem μέσω του «B-Rabbit» στην ταινία 8 Mile κρύβει πολύ bromance στις αγκαλιές, όταν βέβαια δεν εκσφενδονίζει ρίμες απέναντι στον Papa Doc του Anthony Mackie.

Θα ήταν πέναλτι σε σχέση με του Ρέτσου; Μέχρι να κερδίσει το respect στην τελική μάχη με τον Papa Doc, κάθε αγκαλιά του είναι για πέναλτι. Μετά από αυτό, καλύτερα να μην μπλέξει ο ρεφ.

 

«Ποιος προπονητής δεν θα κάνει 28η Οκτωβρίου στη Super League;»

O Οινοχόος αλά Ορέστης στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Από τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε δει ποτέ στο σίριαλ Κωνσταντίνου και Ελένης. Το επεισόδιο με τον Καπετάν Μιχάλη (πατέρα της Ματίνας) που νόμιζε ότι ζούμε στην περίοδο της Κατοχής και νόμιζε ότι ο Κατακουζηνός είναι δοσίλογος, τον Μάνθο Φουστάνο να το παίζει Γερμανός Κατακτητής, τον Κωνσταντίνο «να μην βρίσκει Κουκούλεν, αλλά σακούλεν» και τον Νικόλα να το κλείνει το θέατρο του παραλόγου με μια επαναστατική αγκαλιά στην υπολοχαγό Νατάσσα- Ελένη Βλαχάκη, είναι μια σκηνή που δεν θα την ξεχάσουμε. Όχι για την αγκαλιά, αλλά για το γέλιο που μας προκάλεσε.

Θα ήταν πέναλτι σε σχέση με του Ρέτσου; Δεν είναι αυτή αυθεντική αγκαλιά για να δοθεί χέρι. Ακούσιο σίγουρα. 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved