Το πιο συγκινητικό video της ημέρας θα το δεις από τον Κώστα Σλούκα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR έκανε έκπληξη σε φίλη της ομάδας που νίκησε τον καρκίνο και το διαδίκτυο υποκλίθηκε.

Εδώ δε χωράνε οπαδικά. Χιλιοειπωμένο κλισέ αλλά υπάρχουν στιγμές πανανθρώπινες που οφείλουμε να το αναφέρουμε. Προσπάθειες που είναι χρέος μας να τις αναδείξουμε. Όπως για παράδειγμα η έκπληξη του Κώστα Σλούκα σε φίλη της ομάδας του Παναθηναϊκού AKTOR που νίκησε τον καρκίνο

Η 27χρονη Μαρία είναι από τις πραγματικά μαχήτριες της ζωής. Λαμπρά παραδείγματα που αποτελούν φάρο και ρίχνουν φως ακόμη και στις πιο σκοτεινές ψυχές. Η νίκη της ζωής απέναντι στον θάνατο. Πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο αλλά κατάφερε να κερδίσει την αρρώστια. 

Κώστα Σλούκα, μπορείς να μας πεις μια καλύτερη ιστορία από την πατρότητα;

Στα γενέθλιά της που πραγματοποιήθηκαν σε μαγαζί της Άνδρου, στο πλευρό της ήταν οι καλοί της φίλοι και η οικογένειά της. Ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήρθε από τον σύλλογο που αγαπάει όσο κανέναν άλλον. Η μητέρα της έστειλε ένα μήνυμα στον Κώστα Σλούκα και ζήτησε να στείλει τις δικές του ευχές στην κόρη της. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δε χάλασε χατίρι. Εξάλλου είναι γνωστή η ευαισθησία που έχει στο συγκεκριμένο ζήτημα λόγω του πατέρα του και αυτός ήταν ο λόγος που δημιούργησε το Slou Camp. 

 

 

Κατά τη διάρκεια του πάρτι η Μαρία είδε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Κώστα Σλούκα, όπου ο 34χρονος γκαρντ των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, εκτός από ευχές, τόνισε πως η Μαρία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και είναι ένας πραγματικός ήρωας.

Παρακάτω το συγκινητικό βίντεο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved