INTIME «Ποιος προπονητής δεν θα κάνει 28η Οκτωβρίου στη Super League;»

Μπήκαμε στον Οκτώβριο, ξεκινάει η αγαπημένη κουβέντα για τους κόουτς που θα συμμετέχουν και τον Νοέμβριο στο ιδιαίτερο πρωτάθλημά μας.

Καλό μήνα ποδοσφαιρόφιλοι και μη, ώρα για την λατρεμένη μας κουβέντα προπονητολογίας, όπως αναφέρει και ο τίτλος. Για την ακρίβεια δεν είναι «ποιος θα κάνει 28η Οκτωβρίου στην Super League φέτος;», αλλά «ποιος κόουτς θα προλάβει την παρέλαση» για να είμαστε ειλικρινείς. Η αγαπημένη μας κουβέντα λοιπόν για το κλειστό εκείνο κλαμπ προπονητών που δεν θα γευτούν τους εορτασμούς για το ιστορικό «ΟΧΙ» έχει μπει στην τελική της ευθεία από τη στιγμή που μπήκαμε Οκτώβριο μήνα.

 

 

Άλλωστε ήδη έχουμε τους πρώτους που «χαιρέτισαν», όπως ο Μίλαν Ράσταβατς του Αστέρα Τρίπολης, ο Μιχάλης Γρηγορίου από τον Πανσερραϊκό και ο Χοακίν Γκόμεζ από τον Βόλο, ενώ μάλλον «τελειώνει» και ο Μαρίνος Σατσιάς μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Λαμίας σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

Ήρθε ο Μακελελέ, θυμάστε τις φίρμες ποδοσφαιριστές που ήρθαν για προπονητές στην Ελλάδα;

Εδώ που τα λέμε ένα είναι το όνομα

Μην πάει μακριά το μυαλό σας, το επώνυμο αρχίζει από «Αλ» και τελειώνει σε «όνσο». Ντιέγκο Αλόνσο. Είναι το μεγάλο στοίχημα της Super League αυτή τη στιγμή, εκείνος που παίζει το κεφάλι του στους επόμενους αγώνες, ακόμα και αν στον Παναθηναϊκό φωνάζουν ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ουρουγουανό προπονητή.

 

 4388955

 

Οι 8 βαθμοί σε 6 αγώνες είναι από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία του συλλόγου -μόνο το 0/3 τη σεζόν 2002/03 επί Φερνάντο Σάντος το ξεπερνάει- με υλικό που σε φυσιολογικές συνθήκες τρομάζει κάθε αντίπαλο, αλλά που για την ώρα όχι μόνο πάει με την όπισθεν, αλλά δύσκολα παίρνει μπρος.

 Φερνάντο Σάντος κάνε την Ines Silva περήφανη

Οι γκέλες των μεγάλων κάνουν πάντα καλό στη Super League

Είναι άσχημο να στοιχηματίζει κανείς στη δουλειά κάποιου ανθρώπου, αλλά let’s face it, στην ελληνική Super League είμαστε και οι προπονητές ξέρουν ότι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Ποιος είναι κατά την άποψή σας ο επόμενος υποψήφιος να «αποχαιρετήσει» πριν την παρέλαση;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved