ΙΝΤΙΜΕ Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να επισκευάσουν μια μπασκέτα;

Ενός λεπτού σεβασμός στον «μάστορα» με την οδοντογλυφίδα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Το πρώτο ντέρμπι μπάσκετ της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, ή αλλιώς την πρώτη από τον «Πόλεμο των Άστρων» όπως φρόντισε να μας κάνει σαφές από χτες ο αγαπητός Βαγγέλης Ιωάννου κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων της ΕΡΤ.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου θα βγάζει την τελική 12άδα της Εθνικής Ελλάδος

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό του ελληνικού Super Cup, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν στις λεπτομέρειες με 86-85, κάνοντας δικό τους τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

 

 

Οι φάσεις ήταν εξαιρετικές εκατέρωθεν, η ένταση μεγάλη, αλλά ένα ήταν το highlight του αγώνα. Προφανώς και μιλάμε για τη σπασμένη μπασκέτα από το κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ στο ξεκίνημα του αγώνα.

 To fair play του Κολοβού είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε

 

Προσοχή όμως, δεν μιλάμε για το σπάσιμο ως γεγονός ή τι προηγήθηκε για να λυγίσει το στεφάνι -δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα – αλλά ό,τι «ελληνικότατο» συνέβη μέχρι να επιδιορθωθεί η μπασκέτα.

To Καλλιμάρμαρο ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Πόσους «μάστορες» μετρήσατε;

Η αλήθεια είναι ότι πρώτο μέλημα μας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να υπάρχει ανταλλακτική μπασκέτα ή έστω… βίδες για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα, από τη στιγμή όμως που είδαμε κινητικότητα γύρω από το «λαβωμένο» καλάθι, ξέραμε ότι είναι θέμα χρόνου να επιλυθεί το ζήτημα. Με τόσους ανθρώπους άλλωστε να κάθονται γύρω από τη μπασκέτα σκέφτεσαι «ξέρουν τι κάνουν αυτοί, τόσο οργανωμένοι είναι».

 

mpasketa

 

Βέβαια αν το καλοκοιτάξει κανείς, συνέβη το κλασικό ελληνικό φαινόμενο, όπου ένας να επισκευάζει και γύρω του 3 προϊστάμενοι και άλλοι 7 «άκυροι» για να συμπληρώσουν τη 10άδα, του λένε πώς να επισκευάσει το «χαλασμένο» πράγμα, χωρίς όμως να ξέρουν οι ίδιοι πώς να το επισκευάζουν. Σαν τις τρύπες που γίνονται καμιά φορά στο δρόμο, όπου βλέπεις γύρω στα 20 άτομα να μαζεύονται γύρω από τη ρωγμή, κάνουν κάνα 3ωρο να αποφασίσουν ότι απλώς πρέπει να βάλουν μια κορδέλα γύρω από το σημείο και να ξανάρθουν τον επόμενο βήμα.

Στο φινάλε, μάλιστα, της επιδιόρθωσης της μπασκέτας αφού ο κακομοίρης ο ένας έκανε όλη τη δουλειά, βγήκε μπροστά ο ένας προϊστάμενος για να… ελέγξει, να κάνει την μπασκέτα πάνω-κάτω και μετά να πει σε όλους «εντάξει παιδιά, την έφτιαξα».

 

 

Πάντως, αν είχαν χιούμορ στην ΕΡΤ, κάποια δήλωση από τον κύριο Οδοντογλυφίδα έπρεπε να πάρουν μετά την επιτυχημένη «αναστήλωση» της μπασκέτας.

Όπως φάνηκε και από το ελληνικό Χ, όλοι τον λάτρεψαν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved