ΙΝΤΙΜΕ Kινηματογραφικά «μπουνίδια» λιγότερο πέναλτι από του «Μπουκετασβίλι»

Αφού δεν έδωσε πέναλτι στο χτύπημα του «Πρώτου Μπουνάκια» στον Βαγιαννίδη, δύσκολα θα δείξει την άσπρη βούλα ο Ευαγγέλου.

Το γεμάτο μπουνίδι» του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη είναι, αναμφίβολα, από τις φάσεις που θα συζητηθούν πολύ και θα συζητιόταν ακόμα περισσότερο εάν το Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός δεν έληγε με νικητές τους γηπεδούχους.

Οι γκέλες των μεγάλων κάνουν πάντα καλό στη Super League

 

Βλέποντας πάντως τις αποφάσεις του Ευαγγέλου, η συνεννόηση διαιτητών-VAR δεν είναι και η καλύτερη, όπως είχε γίνει και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, σε σημείο που απορούμε το πώς δεν δόθηκε πέναλτι. Αυτό το βάναυσο χτύπημα στον Βαγιαννίδη από τον Γεωργιανό γκολκίπερ Γκουγκεσασβίλι ο οποίος από σήμερα δικαίως βαφτίζεται «Μπουκετασβίλι», σε μια φάση που θύμισε αρκετά το μπουνίδι του Γιώργου Μπόγρη στον Κάλινιτς σε ένα μας Ολυμπιακού-Φενερμπαχτσέ.

O Μακελελέ, ο Γκατούζο και οι άλλοι

Αν και έκανε καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να αποτρέψει τελικά την ήττα της ομάδας του με 3-1:

 

 

Αφού το αποτέλεσμα δεν μας δίνει πάτημα να μιλήσουμε σε πιο σοβαρό τόνο γύρω από το εξόφθαλμο διαιτητικό λάθος, μπορούμε να αστειευτούμε λίγο γύρω από αυτό. Ας κάνουμε ένα τεστ κάπου εδώ. 

Θυμάστε στο Επιστροφή στο Μέλλον, τη σκηνή που ο Biff Tannen απειλεί να σπάσει το χέρι του George McFly αλλά σε μια στιγμή παραφροσύνης, ο μέχρι τότε φοβισμένος πατέρας του Marty, με ένα εκπληκτικό κροσέ τον κάνει ένα με το αμάξι; Πιστεύτε ότι ο Ευαγγέλου θα έδινε πέναλτι βλέποντας τη συγκεκριμένη σκηνή στο VAR από τη στιγμή που ο Biff πήγαινε να του σπάσει το χέρι ή θα έδινε έπαιρνε πίσω την αρχική του απόφαση;

Σας δείχνουμε τη «φάση» παρακάτω πρώτα και αποφασίζετε:

 

 

Αφού λοιπόν καταλάβατε τον συλλογισμό μας, δανειστήκαμε τις παρακάτω σκηνές από ταινίες με εμφατικά μπουνίδια, που κατά τη γνώμη μας είναι λιγότερο πέναλτι από αυτό του «Μπουκετασβίλι», αλλά ενδεχομένως να μην έβλεπε τίποτα ο διαιτητής Ευαγγέλου.

Πέντε «χέρια» πιο τρανταχτά και από του Μουκουντί στη Λιβαδειά

Δείτε το παρακάτω βίντεο του WatchΜojo και σχολιάζετε ποιο από όλα θα έδινε πέναλτι ο Ευαγγέλου ή αν τελικά θα το έπαιρνε πίσω μέσω VAR:

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved