Οι γκέλες των μεγάλων κάνουν πάντα καλό στη Super League

Κακό μεν το θέαμα, αλλά το σασπένς έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αλήθεια είναι ότι πάντα θέλουμε να μπαίνουν γκολ σε κάθε αγωνιστική. Ή έστω να γίνονται φάσεις και παιχνίδια που να αξίζουν να τις θυμόμαστε. Και είναι ακόμα πιο μεγάλη αλήθεια ότι την 4η αγωνιστική της Super League για τη σεζόν 2024-25 -ακόμα και αν δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς εκκρεμεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο- έχουμε πολλούς λόγους να την ξεχάσουμε σύντομα, εάν δεν την έχουμε ξεχάσει.

 

 

Σαφώς και το αποτέλεσμα της αγωνιστικής ήταν η λευκή ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό μέσα στο Καραϊσκάκη, μια «γκέλα» που ελάχιστοι την περίμεναν και ξεκίνησε τις πρώτες γκρίνιες στου Ρέντη. Λίγες ώρες αργότερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην Τούμπα, αλλά φαίνεται πως περισσότερο τους ένοιαζε να κρατήσουν τα μετόπισθεν και ύστερα να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Και όταν συνέβη αυτό, οι Ντραγκόφσκι και Κοτάρσκι ήταν εκεί.

 

Ντραγκόφσκι, ποιος superhero είσαι;

Αδιάφορο πρωτάθλημα;

Όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ισοβαθμούν στην κορυφή με 10 βαθμούς την ώρα που η ΑΕΚ έχει απόψε την ευκαιρία να τους φτάσει προκαλώντας συνωστισμό στην κορυφή.

 

 

Τι κοινό έχουν και οι τρεις προαναφερθέντες; Έχουν κάνει όλοι από τουλάχιστον μία «γκέλα» -με αστερίσκο ο ΠΑΟΚ διότι έχασε βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Και τι καλύτερο μπορεί να συμβεί όταν όλοι έχουν απώλεια βαθμών, και κυρίως, αυτές προέρχονται από θεωρητικά «ασθενέστερους» σε δυναμικό αντιπάλους. Δεν είπαμε ότι γίναμε Premier League έτσι ξαφνικά επειδή χάθηκαν κάποιοι βαθμοί, αλλά σίγουρα προσθέτει πόντους στο πρεστίζ του πρωταθλήματος.

 

 

Με λίγα λόγια, η Super League μπορεί να μην έχει μια ομάδα που να ξεχωρίζει στις πρώτες της αγωνιστικές, όμως με τις γκέλες των μεγάλων έχουμε έναν καλό λόγο να πιστεύουμε ότι ο δρόμος για το φινάλε είναι πραγματικά πολύ μακρύς.

Πέντε «χέρια» πιο τρανταχτά και από του Μουκουντί στη Λιβαδειά

Για να δούμε πότε θα έρθει η επόμενη γκέλα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved