associated press Αμάν, αμάν, Τσεντί Οσμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

“Ελάτε να τα πάρετε”. Αυτό είναι το σύνθημα του Παναθηναϊκού AKTOR στους διεκδικητές της Ευρωλίγκας. Ο 7 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού πραγματοποίησε τη μεταγραφή της χρονιάς. Μετά τους Λορέντζο Μπράουν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο Τσεντί Οσμάν έρχεται να ενισχύσει το οπλοστάσιο του Εργκίν Αταμάν και να δημιουργήσουν ένα υπερόπλο στα χέρια του.   

 

 

Οι “πράσινοι” βγήκαν στοχευμένα στο μεταγραφικό παζάρι. Το τεχνικό τιμ γνώριζε ακριβώς τι χρειάζεται η ομάδα ώστε να ενισχυθεί και να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα τρομοκρατεί τα παρκέ. Ο Τσεντί Οσμάν βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, σε τέλεια ηλικία, 29 ετών και έρχεται να προστεθεί στο καλύτερο ρόστερ της Ευρώπης. 

 

 

Πρόκειται για έναν superstar του NBA με τρομερές παραστάσεις από τον μαγικό κόσμο και αναμφίβολα αποτελεί τη βόμβα της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Τούρκος διεθνής αγωνίστηκε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς από το 2017 μέχρι και το 2023, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε με τη φανέλα των Σπερς. Η κορυφαία σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ ήταν το 2017-18 στο Κλίβελαντ τότε που είχε 13 πόντους και 4.7 ριμπάουντ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved