Eurokinissi Η πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει μεγαλύτερο γκελ και από τους Oasis

Όλοι ψήνονται για το restart της Εθνικής και ο λόγος είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Σε μία ποδοσφαιρική πραγματικότητα που η τοξικότητα κυριαρχεί, υπάρχει ένα πρόσωπο που κατάφερε να ξεφύγει από τον βάλτο. Να μη λεκιαστεί από τη λάσπη και να ξεχωρίσει σαν το διαμάντι. Το όνομά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αναμορφωτής του Παναθηναϊκού και αδικημένος από τον τρόπο που απομακρύνθηκε από τον πάγκο του αλλά και από τον τρόπο που χλευάστηκε από τους αντίπαλους. Ωστόσο η ζωή, αργά ή γρήγορα, δικαιώνει τους πραγματικά ωραίους και σωστούς τύπος. Ο “Καρβέλας” γνωρίζει την καθολική αποδοχή των Ελλήνων, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που μπορεί να επαναφέρει την Εθνική ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς: Δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα της γαλανόλευκης στο Nations League κόντρα στη Φινλανδία, έχουν φύγει ήδη 10.000 εισιτήρια. Θα γίνει sold out το Σάββατο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”; Δεν αποκλείεται. Η φλόγα έχει ανάψει ξανά και αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ένας εξαιρετικός κόουτς που το όνομά του κάνει γκελ στον κόσμο και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα αναφορικά με το ήθος του.

 

 

Είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει η Εθνική σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και Euro. Δεν γίνεται να βλέπουμε τα μεγάλα ραντεβού από τον καναπέ. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται πανστρατιά. Όλοι πρέπει να βάλουν το “εγώ” τους κάτω από τη σημαία. Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ένας προπονητής που έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα και τα έχει φέρει εις πέρας. Μία προσωπικότητα που εμπνέει και έχει την ικανότητα να παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Αλήθεια ποιος μπορεί να αρνηθεί το κάλεσμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού; Ο κόσμος θα ακολουθήσει. Πάντα έτσι γινόταν. Χρειάζεται μία σπίθα ώστε να έρθει η έκρηξη.

 

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η σπίθα. Τα αποτελέσματα θα ψήσουν ακόμη περισσότερο κόσμο. Το Σάββατο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Ιβάν θα πάρει το χειροκρότημα που του αξίζει. Το αντάμωμα με τον Φώτη Ιωαννίδη θα φέρει περισσότερο κόσμο και από τους Oasis.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved