Assosiated Press Το «μπόνους ηθικής» του Εμπαπέ κοντράρει τα αθάνατα ελληνικά επιδόματα

Το νέο επεισόδιο Παρί-Εμπαπέ για τα χρωστούμενα «ξύπνησε» μνήμες των χειρότερων επιδομάτων που έχουν δοθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Κάποια «διαζύγια» το λήγουν βελούδινα και συναινετικά, άλλα πάλι είναι χρειάζονται ένα δυνατό σοκ για να πάρουν απόφαση ότι η «σχέση» έκανε τον κύκλο της. Καλή ώρα του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έληξε το καλοκαίρι, με τον Γάλλο να μετακομίζει στο «Μπερναμπέου» προκειμένου να συνεχίσει την αυτοκρατορία των «γκαλάκτικος» της Μαδρίτης.

Ποιος έδωσε το θράσος στον Εμπαπέ να φέρεται σαν «Βασιλιάς» στο Παρίσι;

 

Μπορεί ο Εμπαπέ να φοράει πλέον τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, έχει ακόμα απωθημένα από την «πρώην» (σ.σ. Παρί) και διεκδικεί από εκείνη 55 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στο τελευταίο κομμάτι του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τη «Le Monde», ο Κιλιάν Εμπαπέ ζητάει την καταβολή της τελευταίας δόσης από το πριμ υπογραφής του τελευταίου συμβολαίου του με την Παρί (ύψους 36 εκατ. ευρώ μεικτά), την αποπληρωμή των τελευταίων τριών μισθών του (Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου) αλλά και ένα μπόνους για το οποίο σήμερα αναρωτιέται όλη η Ευρώπη περί τίνος πρόκειται, το «μπόνους ηθικής».

Γιατί ο Mbappe ήθελε να αντιγράψει την καράφλα του Zidane;

Ο Εμπαπέ και τα ελληνικά επιδόματα

Σε πρώτη ανάγνωση σκέφτεσαι «δεν μας χ€ζ€ι$ ρε Εμπαπέ που θες και άλλα λεφτά;» ύστερα όμως αναλογίζεσαι ότι το ποσό 55 εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι και τόσο μικρό οπότε εστιάζεις στο περιεχόμενο και το αστείο της υπόθεσης: Το πριμ ηθικής.

 

mbappe real madrifd

 

Ηθική για ποιο πράγμα άραγε; Που δεν συμπλήρωσε κάποιο αριθμό κίτρινων ή κόκκινων καρτών; Επειδή δεν πλακώθηκε με συμπαίκτες του ή γιατί ήταν πάντα στην ώρα του στις προπονήσεις; Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε πώς μεταφράζεται ένα μπόνους ηθικής, ακόμα και αν έχουμε δει τόσα πολλά «άσχετα» επιδόματα να δίνονται στη χώρα μας.

Την ώρα που σε όλη την Ευρώπη ακούνε μπόνους ηθικής και ξύνουν το κεφάλι τους, στην Ελλάδα είμαστε εκπαιδευμένοι στα πιο άκυρα επιδόματα τα οποία κάνουν ακόμα και το πριμ του Εμπαπέ να βγάζει νόημα.

Συγκεντρώσαμε μερικά στο παρακάτω άλμπουμ για να έχεις μια ιδέα:

 

 

Μπορεί να μην πληρώνουν τόσα πολλά, όσο εκείνο που ζητάει ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το περιεχόμενό τους σίγουρα προκαλούν γέλωτα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved