ΙΝΤΙΜΕ Η Εθνική θα είναι σύντομα εκεί που της αξίζει

Καμία στενοχώρια ή ξενέρα. Το «πλοίο» επιστρέφει, φτάνει να γίνουν οι σωστές κινήσεις.

Τελικώς ο Draymond Green έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του ότι η διαφορά στο Ελλάδα-Γερμανία θα είναι διψήφια υπέρ των δεύτερων, σίγουρα όμως σε αυτό που είπε περί έλλειψης ταλέντου ήταν εντελώς εκτός θέματος.

 

Κάναμε και πλάκα με τους Γερμανούς και τον Moritz Wagner.

Ας μην γελιόμαστε, η Εθνική Γερμανίας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα μομέντουμ όπως ήταν η δική μας Εθνική Ομάδα μπάσκετ την τριετία 2005-07, την ώρα που η δική μας προσπαθεί να επιστρέψει και πάλι εκεί που μας έχει συνηθίσει. Στα κορυφαία στρώματα.

 

 

Ας μην αρχίσουμε την καταστροφολογία

Σαφώς και λάθη έγιναν, σημαντικές λεπτομέρειες που κόστισαν, παίκτες που πραγματικά έλειψαν πολύ και θα ήταν πολύ καθοριστικοί αν δεν ήταν τραυματίες, αλλά η ζωή και ο αθλητισμός είναι ένας αλγόριθμος γεμάτος εμπειρίες, που όσο αυξάνει τη βάση δεδομένων του, τόσο καλύτερος γίνεται για τη συνέχεια.

Οι λεπτομέρειες που μας κόστισαν παιχνίδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

4347631

 

Όσον αφορά την ομάδα και την πορεία της, δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε που φτάσαμε μέχρι εδώ -στην τελική ήμασταν στον πιο δύσκολο όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά- καθώς το ότι είμαστε στις 8 καλύτερες Εθνικές Ομάδες του κόσμου είναι από μόνο του επιτυχία.

Αυτός θα πρέπει να βγάζει κανονικά την τελική 12άδα.

Δυστυχώς, το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της πρώτης περιόδου μας έδωσε την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ίσως για αυτό η τελευταία γεύση να είναι πιο πικρή από αυτό που θα θέλαμε σε περίπτωση ήττας.

 

 

Δεν πειράζει, εμείς ευχαριστούμε που μας δώσατε έναν καλό λόγο να στηθούμε μπροστά στις τηλεοράσεις μας σε Ολυμπιάδα, προκειμένου να παρακολουθήσουμε μπάσκετ.

Βήμα-βήμα θα επιστρέψουμε. Έτσι και αλλιώς η επιτυχία, μέσα από την αποτυχία «χτίζεται». Ρωτήστε και τους Γερμανούς τι πέρασαν για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved