Assosiated Press Η Ελλάδα δεν έχει αρκετό ταλέντο σύμφωνα με τον Draymond Green

«Η Γερμανία θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά» δήλωσε ο ασέβαστος των Warriors. Έχει όμως όντως άδικο;

Ο Draymond Green ανέκαθεν είχε ένα μεγάλο ταλέντο στο να προκαλεί, είτε βρίσκεται μέσα στο παρκέ, είτε και εκτός αυτού. Πριν ξεκινήσουμε την κουβέντα περί όσων δήλωσε για την Εθνική Ελλάδος λίγες ώρες πριν τον μεγάλο αγώνα για τους «8» του Ολυμπιακού Τουρνουά, ας καταλήξουμε τουλάχιστον ότι ο τύπος είναι πέρα για πέρα προβληματικός.

 

 

Μιλάμε για τον τύπο που παραλίγο να αφήσει στον τόπο τον συμπαίκτη του Jordan Poole στην προπόνηση των Golden State Warriors, εκείνον που πάτησε επίτηδες τον Domantas Sabonis ενώ ήταν ξαπλωμένος στο παρκέ, τον ίδιο που έκανε χωρίς λόγο κεφαλοκλείδωμα στον Rudy Gobert με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το ΝΒΑ μέχρι να έρθει στα σύγκαλά του. Στο θέμα μας τώρα.

Αυτοί είναι πάντως χειρότεροι από τον Draymond Green!

«Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Γερμανία η Ελλάδα»

Για την ακρίβεια, οι δηλώσεις του στο δικό του podcast ήταν «δεν πιστεύω πως η Ελλάδα έχει αρκετό ταλέντο για να ανταγωνιστεί τη Γερμανία. Νομίζω πως η Γερμανία θα κερδίσει με διψήφια διαφορά. Παίζει απίστευτα καλά και δε βλέπω να αλλάζει αυτό μέχρι να παίξουν με την Αμερική. Θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα το φαβορί για τη δεύτερη θέση. Η δεύτερη καλύτερη ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων».

 

 

Σε αυτά τα παιχνίδια, δεν έχει νόημα να κοιτάξει κανείς την ιστορία, καθώς αν εστιάζαμε στο παρελθόν μάλλον θα θεωρούσαμε ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα από την μπασκετική «Nationalmannschaf». Όπως επίσης δεν έχει και νόημα να εστιάζουμε στο ότι Dennis Schroder και Franz Wagner δεν κάνουν έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μπορεί να παίζουμε αυτή τη στιγμή κόντρα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, ωστόσο, όπως δείξαμε και στα παιχνίδια του ομίλου δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες.

Όσο για την ατάκα του Draymond Green, σίγουρα δεν έχει καταλάθος και είναι βέβαιο ότι αποτελεί προϊόν πρόκλησης, όπως συνηθίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Απλώς εκεί οι sports analysts και sportscasters έχουν ενεργό ρόλο στην ίντριγκα του ΝΒΑ, βάζουν την πινελιά τους στο να γεμίζουν με πάθος το κοινό, ειδικά αν έχουν κράξει τον ηγέτη τους.

O Draymond Green σηκώνεται και φεύγει επειδή δεν παίρνει πάσα

 

Δεν ήξερε όμως ο Draymond Green ότι άμα κάνεις αρνητικά σχόλια για Έλληνα παίκτη ή γενικότερα με την Εθνική Ομάδα ότι θα γίνεις αντικείμενο μίσους. Ας ρωτούσε τον Gilbert Arenas τι είχε περάσει όταν αμφισβήτησε έντονα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved