associated press Ο Σακίλ Ο' Νιλ στηρίζει Αταμάν και ψήνεται για το Παναθηναϊκός - Μπόστον Σέλτικς

Η πρόκληση του προπονητή των Πρωταθλητών Ευρώπης έγινε παγκόσμιο trend και όλοι θέλουν να δουν την “πράσινη” μάχη.

“Παγκόσμιοι πρωταθλητές, ποιανού; Των Ηνωμένων Πολιτειών;”. Η ατάκα ανήκει στον παγκόσμιο πρωταθλητή στα 100 και 200 μέτρα, Νόα Λάιλς. Ο γρηγορότερος άνθρωπος του πλανήτη στη συνέντευξη Τύπου μετά τις μεγάλες νίκες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης το 2023, ξέσπασε κατά των media, των αθλητών και των παραγόντων του NBA που αυτοχαρακτηρίζονται ως παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μάλιστα η ιστορία τον δικαίωσε καθώς λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ αποκλείστηκε από την Εθνική Γερμανίας, με τα “πάντσερ” να κατακτούν τον τίτλο του Μουντομπάσκετ. Είναι ύπουλο το κάρμα.

Ωστόσο οι Αμερικανοί δε βάζουν μυαλό. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος NBA, η επίσημη σελίδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη χαρακτήρισε τους Μπόστον Σέλτικς ως “παγκόσμιους πρωταθλητές”. Ώπα, ώπα. Καθίστε να μιλήσουμε σοβαρά. Ναι το NBA είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και μέχρι να νικήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούν να ανακηρυχθούν εκείνοι ως οι καλύτεροι του κόσμου. Αυτό θα κριθεί στο παρκέ.

 

 

Ο Εργκίν Αταμάν, προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, “πέταξε το γάντι” στους Μπόστον Σέλτικς. Η δήλωσή του έγινε αμέσως viral στα social media και σε κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία, με τον κόσμο του ΝΒΑ να ξεκινάει να συζητά την πρόταση. Μάλιστα οι φίλαθλοι ζητούσαν από τον Άνταμ Σίλβερ, Κομισάριο της Λίγκας, να το σκεφτεί σοβαρά. 

Πόλη φτιαγμένη από Θεούς, μόνο για Παναθηναϊκούς

Στο παιχνίδι μπήκε και ο θρύλος του NBA, Σακίλ Ο’ Νιλ, με τον βετεράνο superstar να αναδημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την ατάκα των πρωταθλητών Ευρώπης. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε την επιθυμία του να δει ένα γήπεδο γεμάτο με πράσινες μπλούζες, κασκόλ και τριφύλλια, όπου θα ανακηρυχθεί ο καλύτερος του πλανήτη. 

 

image 2024 07 18 141937337

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved