Eurokinissi Το #freeIoannidis έγινε ξαφνικά trend στο πορτογαλικό X και ζητούν απελευθέρωση του Φώτη Ιωαννίδη

Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζουν μες στην παράνοια.

Ας ξεκινήσουμε με μία αλήθεια που δεν ακούγεται συχνά. Οι Έλληνες μοιάζουμε περισσότερο με τους Πορτογάλους και όχι με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς. Η ιδιοσυγκρασία μας, η ψυχοσύνθεσή μας, ο τρόπος που προσεγγίζουμε τη ζωή και τη διασκέδαση είναι πολύ κοντά με τον τρόπο που τον προσεγγίζουν οι Πορτογάλοι. Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί λοιπόν η ψύχωση που έχουν οι φίλοι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν τον Έλληνα στράικερ με την πράσινη φανέλα. Αλλά όχι με το “τριφύλλι” στο στήθος. Έχουν πάθει αρρώστια με τον Φωτάρα και πιστεύουν πως είναι το “κανόνι” που λείπει από την επίθεσή τους. 

 

 

Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η διοίκηση της Σπόρτινγκ δίνει 20 μύρια, η ελληνική πλευρά δεν ψήνεται καν να σκεφτεί αυτή την πρόταση και ακόμη υπάρχει απόσταση για να δώσουν τα χέρια. Ε κάπου εκεί πιάνουν δουλειά οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δίνουν τη δική τους μάχη μέσω πληκτρολογίου και smartphones και το X έχει την τιμητική του. 

Με τον Φώτη Ιωαννίδη για όλα τα δίκια του κόσμου

Το hashtag #freeIoannidis έγινε ξαφνικά trend και οι Πορτογάλοι ζητούν από τον Παναθηναϊκό να απελευθερώσει τον Φώτη. Είναι σε ομηρία; Σε καμία περίπτωση. Αλλά ακόμη κι αν ήταν, ε πρέπει να πέσουν τα κατάλληλα λύτρα ώστε να αφεθεί. Όπως και να ‘χει, οι ομοιότητες Ελλήνων και Πορτογάλων γίνονται ξεκάθαρες και στην περίπτωση του X και του Ιωαννίδη. Το πού θα καταλήξει το σίριαλ κανείς δεν γνωρίζει αλλά ένας ελληνοπορτογαλικός πόλεμος ανάμεσα σε χρήστες των social media ίσως είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved