Intime Ο Λορέντζο Μπράουν κλειδώνει την καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη

Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός AKTOR το επιβεβαιώνει μετά το πρώτο μεγάλο “μπαμ” του καλοκαιριού.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος είναι η ονείρωξη κάθε οπαδού. Αισθανόμαστε την ίδια ακριβώς αδρεναλίνη, χαρά ή απογοήτευση από τα ονόματα που παρευλάνουν στο ρεπορτάζ των ομάδων μας. Θα υπογράψει; Πόσο κοντά είναι; Ο κόσμος διψάει για το όνειρο, την πληροφορία που θα μοιραστεί με τους φίλους του και γιατί όχι και για παραμύθι. “Πες μου ένα όνομα κι ας είναι ψέμα”, είναι η φάση. Στα προηγούμενα χρόνια πηγαίναμε παραλία και διαβάζαμε αθλητική εφημερίδα για να μάθουμε την επόμενη μεταγραφική… βόμβα. Τώρα απλώς μπαίνουμε στα sites αλλά και στο Twitter όπου εκεί γίνεται η δουλίτσα. 

Ωστόσο αναφορικά με τον φετινό Παναθηναϊκό τα πράγματα θα είναι κάπως διαφορετικά. Δε θα υπάρχει θρίλερ, τουλάχιστον όχι για τη γραμμή των γκαρντ. Ο Λορέντζο Μπράουν έβαλε την υπογραφή του σε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ευρώπης με μοναδικό στόχο το να παραμείνουν στην κορυφή της Euroleague. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού AKTOR το είχε κάνει ξεκάθαρο. Ο 7 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης θα γίνει όχι απλώς η καλύτερη ομάδα στη Γηραιά Ήπειρο αλλά στο ΟΑΚΑ θα δημιουργηθεί κάτι που θα ξεπεράσει τα ευρωπαϊκά όρια.

 

 

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού είναι άξιος θαυμασμού. Το τρίπτυχο διοίκηση, ομάδα, κόσμος είναι η επιτυχημένη συνταγή από το παρελθόν που ήρθε να συναντήσει το παρόν και το μέλλον. 

Κώστα Σλούκα, μπορείς να μας πεις μια καλύτερη ιστορία από την πατρότητα;

Αλλά ας παραμείνουμε στο καθαρά αγωνιστικό.

 

 

Ο Λορέντζο Μπράουν θα φοράει την πράσινη φανέλα με τα 7 αστέρια και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού AKTOR έχουν ως στόχο κάθε χρόνο να κάνουν update στη φανέλα. Κάθε χρόνο και ένα αστέρι. Μαζί με τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν και Τζέριαν Γκραντ έρχονται να δημιουργήσουν μία περιφέρεια που προκαλεί τρόμο σε κάθε αντίπαλο. Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να τρίβει τα χέρια του με αυτό που δημιουργείται και γυρνώντας από το παρκέ στον πάγκο του, θα βρίσκει πάντα τις λύσεις σε αυτό που αναζητά. Ο Λορέντζο ως αντι-Βιλντόζα είναι ξεκάθαρη αναβάθμιση στο ρόστερ, καθώς ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2023 με την Εθνική Ισπανίας είναι το κομμάτι που έλειπε από την περιφέρεια. Ένας ταπεινός σταρ των γηπέδων, ένα πολυεργαλείο που με τα ποιοτικά λεπτά που θα προσφέρει θα καταφέρει να αναβαθμίσει και το υπόλοιπο ρόστερ.

 

 

Τι απομένει πλέον για τον Παναθηναϊκό AKTOR; Σίγουρα το 5άρι που θα δέσει τη γραμμή των ψηλών. Θα κλείσει άμεσα; Ε, ας έχουν κάτι να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR. Αυτή την καλοκαιρινή μεταγραφική αγωνία, το κερασάκι την πιο γλυκιά τούρτα εδώ και πολλά χρόνια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved