Assosiated Press To mismatch που λέγεται Porzingis

Ο Doncic πάλευε μόνος, ο Irving εξαφανίστηκε και ο Λετονός επανεμφανίστηκε.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ζευγάρι τελικών κανείς δεν το περίμενε στη αρχή της χρονιάς στο ΝΒΑ. Και αν οι Celtics φάνταζαν ως εκ των φαβορί, ειδικά μετά την απόκτηση του Jrue Holiday, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους Mavericks των Doncic-Irving.

 

 

 

Πού θέλουμε, όμως, να καταλήξουμε με αυτόν τον συνειρμό; Ότι ασχέτως αν οι Celtics κυριάρχησαν σε αυτόν τον πρώτο τελικό με σκορ 107- 89, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβαση των αγώνων, ή να δώσει σε κάποιον εκ των δύο ένα προβάδισμα.

Έβλεπαν πορνό στη συνέντευξη Τύπου του Ντόντσιτς και ο Σλοβένος τρελάθηκε

Βέβαια, όσο εμφανίζεται έτσι ο Kristaps Porzingis τότε οι Κέλτες θα έχουν μονίμως ένα μεγάλο αβαντάζ.

Ο γίγαντας που βλέπει το ζωγραφιστό και αντί να ποστάρει απομακρύνεται, μπορεί να είχε να παίξει από το ξεκίνημα της Post-Season, να μην πήρε καν μέρος στα Playoff κόντρα σε Cavaliers ή Pacers, αλλά στον πρώτο τελικό της σειράς με τους Mavericks (την παλιά του ομάδα) ήταν έτοιμος. Μπήκε, μύρισε αίμα, στόχευσε και εκτέλεσε.

 

 

Δεν χρειαζόταν πολλά λεπτά για να πάρει φόρα, έμπαινε για λίγο στη θέση του Horford που έριχνε το ξυλίκι του, και εκείνος ερχόταν με φόρα όπως ο Τσίπρας για να όλα τα pick n’ pop που κατέληγαν σε mismatch για να διδάξει τι θα πει instant scoring. Στο πρώτο μέρος μπήκε περίπου 11 λεπτά, παστέλωσε 18 πόντους, ενώ μοίραζε τα ταπίδια σαν καραμέλες σε όποιον θρασύ τολμούσε να πλησιάσει τη ρακέτα.

Μετά από τέτοια επιστροφή ήταν λογικό το Instagram των Celtics να πάθει αμόκ.

 

 

Μπορούν να το γυρίσουν οι Mavericks;

Με βάση τα όσα είδαμε στον πρώτο τελικό, οι Mavs δεν φαίνονταν έτοιμοι ότι παίζουν με μια ομάδα πολύ πιο έμπειρη και έτοιμη από τους Minesota Timberwolves.

Μπορεί αυτοί οι Celtics να μην θυμίζουν την ομάδα των Garnett-Pierce-Allen, αλλά έχουν μια τρομερή ισορροπία σε κάθε τομέα τους και αυτό φάνηκε στον πρώτο τελικό. Ακόμα και οι Hauser-Prichard μπήκαν αφιονισμένοι για να ρίξουν τα σουτ τους και να τα βάλουν, κάνοντας έτσι πιο εύκολη τη δουλειά για τους Brown και Tatum που βρήκαν την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να ανεβάσουν τα στατιστικά τους. Στην άμυνα δε, αφησαν τον «κουρασμένο» Doncic να κάνει τα δικά του - με κάθε ευκαιρία του έριχναν και μια ανάποδη- ενώ κάθε φορά που έβλεπαν τον Irving ή τους υπόλοιπους να παίρνουν πρωτοβουλία, απλώς τους εξαφάνιζαν.

O Ντόντσιτς ξέρει πώς να γίνεται highlight 

 

Με λίγα λόγια, κόντρα σε αυτούς τους ισορροπημένους Celtics, ο Doncic είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί πολύ παραπάνω βοήθεια για να τα καταφέρει, αλλά αυτό είναι και το υπέροχο με αυτή τη σειρά. Το απρόβλεπτο που δεν έχουμε δει ακόμα. Γιατί είναι δεδομένο ότι ο Σλοβένος δεν σκοπεύει να χάσει τον πρώτο τελικό της καριέρας του.

Μην σας ξεγελάει το άνετο 107- 89 των Celtics. Το δεύτερο ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved