associated press Οι χρήστες του X έχουν ανάψει τσιγάρο και περιμένουν τον Σάρι

Πόνος μην τους έρθει μακάρι, πέφτουν και κυλιούνται στον Σάρι.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να απομακρύνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μεσούσης της σεζόν και να φέρει τον Φατίχ Τερίμ δεν πήγε και πολύ καλά, με το “τριφύλλι” να μένει εκτός κατάκτησης πρωταθλήματος για 14η συνεχή χρονιά. Την ίδια στιγμή που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του, το ποδοσφαιρικό τμήμα προσφέρει μια μελαγχολία στους φίλους του συλλόγου. Οκ, “κάνω ένα τσιγάρο και φεύγω το έχω ξαναδεί το έργο” είναι η φάση. 

Και το τσιγάρο που μόλις ανάψαμε είναι η κατάλληλη πάσα για να μιλήσουμε για τον διακαή πόθο της διοίκησης για τον πάγκο της ομάδας. Το όνομά του είναι Μαουρίτσιο Σάρι και αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για να φέρει τον Παναθηναϊκό πίσω στις επιτυχίες. Το βιογραφικό του βαρύ με το “Sarriball”. Με καταγωγή από την Νάπολη έχει κατακτήσει το Europa League με την Τσέλσι ενώ το ποδόσφαιρο που έχει παίξει η Νάπολι και η Λάτσιο στην εποχή του έχουν κάνει τους αντίπαλους να του υποκλιθούν. 

 

 

Πόσο εφικτή είναι να το πει το “ναι” ο Ιταλός κόουτς και να πάρει την απόφαση να προπονήσει μία ομάδα της Super League; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι  πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η διοίκηση των Κυπελλούχων Ελλάδος προσφέρουν γη και ύδωρ ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. 

Αλλά μέχρι τότε οι φίλοι της ομάδας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Στο X (ναι αυτό το πρώην Twitter) έχει στηθεί ένα πανηγύρι και ακόμη και οι μη καπνιστές έχουν ανάψει τσιγάρο και περιμένουν. Ο λόγος; Διότι ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι φανατικός καπνιστής και σύντομα με τα όσα έχει αποκαλύψει καπνίζει γύρω στα 60 τσιγάρα την ημέρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved