Το Woodford Reserve ανακοινώνει τη δεύτερη χρονιά του «Global Bar Exchange»

Ένα παγκόσμιο advocacy πρόγραμμα που στόχο έχει να εμπνεύσει τη σύγχρονη κοινότητα του κλάδου της φιλοξενίας και να προσκαλέσει τους καταναλωτές από όλο τον κόσμο να βιώσουν μία νέα ερμηνεία της γεύσης.

Το Woodford Reserve®, το super-premium αμερικανικό ουίσκι, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στον κόσμο, επιστρέφει με τη δεύτερη χρονιά του προγράμματος «Global Bar Exchange», το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει και να συνδέσει σημαντικούς συνεργάτες του κλάδου του μπαρ σε 13 διεθνείς αγορές.

Από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2024, το «The Global Bar Exchange» θα συγκεντρώσει προσωπικότητες με επιρροή και ηγετική θέση στον κλάδο του bar από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες θα αντιστοιχιστούν με ένα άλλο μπαρ παγκόσμιου κύρους, πριν βυθιστούν στην κουλτούρα της πόλης που θα επισκεφθούν μέσω μιας προσεγμένης πολιτιστικής διαδρομής. Οι συμμετέχοντες με αυτόν τον τρόπο θα εμπνευστούν προκειμένου να δημιουργήσουν sensorial cocktails Woodford Reserve Old Fashioned με βάση τις γεύσεις, τις ιστορίες και τις εμπειρίες της επίσκεψής τους, πριν ολοκληρώσουν την εμπειρία τους με ένα guest shift στο μπαρ που τους υποδέχτηκε.

Τον Νοέμβριο του 2023, το Woodford Reserve εγκαινίασε για πρώτη φορά το πρόγραμμα «Global Bar Exchange», φέρνοντας σε επαφή επιδραστικούς συνεργάτες από τον κόσμο των bars και ταλέντα από 8 μεγάλες πόλεις- Λονδίνο, Παρίσι, Αθήνα, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Σίδνεϋ, Σιγκαπούρη και Τόκιο. Μετά από μία επιτυχημένη πρώτη χρονιά, το «Global Bar Exchange» θα επιστρέψει και θα επεκταθεί το 2024 για να συμπεριλάβει 5 επιπλέον σημαντικές αγορές: Καναδά, Βραζιλία, Κίνα, Νότια Κορέα και Ιταλία, με τη Μελβούρνη να αντικαθιστά το Σίδνεϋ για το Αυστραλιανό σκέλος της φετινής διοργάνωσης.

Το Woodford Reserve «Global Bar Exchange» θα υποστηριχθεί από μία luxury lifestyle social media καμπάνια, η οποία απεικονίζει τη φιάλη του Woodford Reserve να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, περνώντας από κάθε μία από τις συμμετέχουσες πόλεις.

Σχολιάζοντας το φετινό πρόγραμμα, ο Nidal Ramini, Advocacy Director for Europe and Emerging International Divisions της Brown-Forman, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε με το φετινό Woodford Reserve Global Bar Exchange. Με αρκετές νέες αγορές να εντάσσονται στο project φέτος, το Global Bar Exchange 2024 υπόσχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο από την πρώτη χρονιά, καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες φιλίες μεταξύ του Woodford Reserve και των σύγχρονων επαγγελματιών του κλάδου της φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο».

Από το λανσάρισμά του το 1996, το Woodford Reserve έχει υποστηρίξει τη σύγχρονη κοινότητα της φιλοξενίας και φιλοδοξεί, μέσω αυτού του προγράμματος, να προσφέρει μία υψηλής ποιότητας και ουσιαστική πολιτιστική ανταλλαγή για τα ταλέντα της μπαρ σκηνής που συμμετέχουν. Διαμορφωμένο έτσι ώστε να ενθαρρύνει τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών με τους συναδέλφους τους από όλο τον κόσμο, οι συμμετέχοντες του «Global Bar Exchange» θα βρεθούν όλοι μαζί για να αναδείξουν τα συλλογικά τους ταλέντα.

Το πρόγραμμα «Global Bar Exchange» προσφέρει την ιδανική εισαγωγή στην Woodford Reserve Old Fashioned Week, που θα επιστρέψει και φέτος τον Νοέμβριο του 2024. Η Woodford Reserve Old Fashioned Week, που καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2015, αποτελεί μία παγκόσμια καμπάνια που προσκαλεί τους καταναλωτές και τους bartenders να γιορτάσουν αυτό το εμβληματικό cocktail σε μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 

Σχετικά με τα ταλέντα και τα μπαρ που συμμετέχουν

 

 

Σιγκαπούρη

 

Bar Origin / Hosting Cambridge Public House στις 30 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου

 

Adam Bursik & Pranisa Treechanansin

 

Αντλώντας έμπνευση από τη ζωντανή ιστορία του εμπορίου και την τροπική ομορφιά της Σιγκαπούρης, το Bar Origin αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως Top 4 φιναλίστ στα Tales Spirited Awards «World's Best Spirits Selection».

 

Λονδίνο

 

Three Sheets / Hosting Cry Baby την 1η - 3η Οκτωβρίου

Max Venning & Simone Tasini

Ζεστό, φιλόξενο και με φαινομενικά απλά αλλά κομψά cocktails, το Three Sheets Soho είναι το μπαρ/αδερφός του Dalston - Μία σταθερή αξία σε κάθε λίστα με τα «καλύτερα μπαρ», συμπεριλαμβανομένης της λίστας World's Top 50, όπου βρίσκεται για 5 συνεχή χρόνια.

Swift / Hosting Sober Company στις 5 - 7 Νοεμβρίου

Connor Bloomfield & Diego Echenique

Η κομψότητα και η αποτελεσματικότητα προσωποποιημένη, το Swift στο Soho είναι δύο μπαρ σε ένα. Ο πάνω όροφος είναι ένας πιο «μεταβατικός» χώρος, με απλή αλλά αριστοκρατική διακόσμηση σε στυλ Art Déco. Στον κάτω όροφο, οι επισκέπτες μπορούν να κάτσουν σε ένα booth και να δοκιμάσουν μερικά από τα 300 εκλεκτά ουίσκι του Swift, όπως και την εκτεταμένη γκάμα cocktails του.

 

Βερολίνο

Green Door / Hosting Alice στις 22 - 24 Οκτωβρίου

Maria Gorbatschowa & Natalie van Wick

Με την εμβληματική του πράσινη πόρτα και το μακρύ μπαρ αμερικάνικου στυλ, αυτό το μπαρ που θυμίζει speakeasy είναι περισσότερο γνωστό για την όμορφα παράξενη διακόσμησή του και, φυσικά, για την εξαιρετική γκάμα κλασικών και signature cocktails.

Τόκιο

 

//@goldbaratedition">Gold Bar / Hosting Flying Dutchmen στις 19 - 21 Νοεμβρίου

Saito Hideyuki & Keisuke Iwade

Το Gold Bar στο EDITION είναι ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο μπαρ, ιδανικό για ένα βραδινό cocktail. Εμπνευσμένο από τη «χρυσή εποχή» των cocktails, το Gold Bar έχει βραβευτεί στα 50 Best Bars της Ασίας και στη λίστα Top 3 Best Menu του World's 50 Best Bars 2023.

 

Παρίσι

Cambridge Public House / Hosting Bar Origin στις 12 - 14 Νοεμβρίου

Hyacinthe Lescoët & Nikolaos Ofidis

Συνδυάζοντας τη χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα μιας παμπ με την εξυπηρέτηση και την τεχνογνωσία ενός cocktail μπαρ, το «The Cambridge Public House» διαθέτει ένα διαρκώς εξελισσόμενο μενού με cocktails που αλλάζει ανάλογα με την εποχή, και τα τοπικά προμηθευόμενα ποιοτικά συστατικά του.

 

Άμστερνταμ

 

Flying Dutchmen / Hosting Gold Bar στις 26 - 28 Νοεμβρίου

Alina Lucia Cichozki & Timo Janse

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο backbar της Ολλανδίας με πάνω από 800 μοναδικά αποστάγματα και αναγνωρισμένο ως ένα από τα 50 καλύτερα μπαρ της χώρας, το «The Flying Dutchmen» είναι το απόλυτο late night cocktail bar του Άμστερνταμ.

 

Μελβούρνη

 

Society / Hosting Locale Firenze στις 12 - 14 Νοεμβρίου

Jarryd Bryant & Agostino Schiavo

Το Society βρίσκεται στην καρδιά της μοντέρνας συνοικίας Collins Street της Μελβούρνης και γιορτάζει τη μαγεία του à la carte φαγητού με τη μεγάλη τραπεζαρία, τις εντυπωσιακές βεράντες και το lounge bar που σερβίρει μερικά από τα πιο κομψά cocktails της πόλης.

 

Αθήνα

 

Line Athens / Hosting NOSSO στις 8-10 Οκτωβρίου

Νικόλαος Μπάκουλης & Ιωάννης Βαβαδάκης

Αναγνωρισμένο με υψηλή θέση στη λίστα των World's 50 Best Bars, το Line Athens βρίσκεται σε ένα χώρο που ήταν gallery τεχνής ενώ τώρα είναι το σπίτι μερικών από των πιο εντυπωσιακών ποτών της πόλης. Συνδυάζει το πάθος των ιδρυτών του για τη βιωσιμότητα, τη συνεργασία και τη ζύμωση, προσεγγίζοντας προϊόντα και συστατικά με σεβασμό και ανατρεπτικότητα, ενώ η υψηλή του οροφή δημιουργεί ένα εκλεπτυσμένο αλλά και χαλαρό σκηνικό για προσεγμένο φαγητό και ποτό.

 

Σεούλ

 

Alice / Hosting Green Door στις 26 - 28 Νοεμβρίου

JunHo Seong & Jeongmin Han

Εμπνευσμένο από το παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και πρόσφατα βραβευμένο στα 50 Best Bars της Ασίας, αυτό το μοναδικό speakeasy μπορείτε να εντοπιστεί μέσα από μία κρυφή είσοδο, ακολουθώντας μία στενή σκάλα. Μόλις μπείτε μέσα, η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με τις ξύλινες επενδύσεις θα σας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο με κλασικά και signature cocktails.

Τορόντο

 

Cry Baby / Hosting Three Sheets στις 15 - 17 Οκτωβρίου

Stephen Gouzopoulos & Robert Granicolo

 

Ένα μοναδικό speakeasy bar σε στυλ Νέας Υόρκης στο πίσω μέρος της μικρής γκαλερί τέχνης στην καρδιά του West end του Τορόντο. Ένας χώρος όπου η street art συνδυάζεται όμορφα με την τέχνη του mixology.

 

Ρίο ντε Τζανέιρο

 

NOSSO / Hosting Line Athens στις 18 - 20 Νοεμβρίου

Daniel Nunes & Rodrigo da Rocha

Το NOSSO είναι ένα βραβευμένο cocktail μπαρ που βρίσκεται στην Ιπανέμα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Από το 2022 περιλαμβάνεται στη λίστα με τις ανακαλύψεις της λίστας 50 Best, ενώ η γαστρονομία του προτείνεται από το Michelin Guide.

 

Σαγκάη

Sober Company / Hosting Swift στις 8 - 10 Οκτωβρίου

Dmitrii Razuvaev & Lu Chih-Feng

Αναγνωρισμένο για πολλά χρόνια στη λίστα 50 Best της Ασίας και στη λίστα The Worlds 50 Best Bars, το Sober Company συνδυάζει το ιαπωνικό στυλ με μία ιδέα διαφορετικών σκηνών, διαθέτοντας τρεις ξεχωριστές περιοχές και μία υπέροχη ποικιλία cocktails και φαγητού.

 

Florence

 

Locale Firenze / Hosting Society στις 24 - 26 Σεπτεμβρίου

Fabio Fanni & Faramarz Poosty

Αναγνωρισμένο στη λίστα Worlds 50 Best Bars, το Locale Firenze εξυπηρετεί όλες τις περιστάσεις, από την ώρα του απεριτίφ μέχρι αργά το βράδυ. Το μπαρ διαθέτει ένα υψηλού επιπέδου εστιατόριο που περιβάλλει ένα τεράστιο πίσω μπαρ, ενώ ο κάτω όροφός του κρύβει μεσαιωνικά δωμάτια που θα σας μεταφέρουν πίσω στο 1200.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved