Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 50 βραβεία απέσπασε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στον 12 ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, ένα σημαντικό θεσμό που διοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματικών Μαγειρικής Ελλάδας και την ΔΕΘ – HELEXPO με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (Worldchefs). Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στη φετινή, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κατάφερε να πρωτοστατήσει στην κούρσα των βραβείων και να αποσπάσει τον τίτλο «ΔΕΘ-HELEXPO» - Κορυφαία Σχολή.
Ο 12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Detrop και της 8ης Oenos, στις 17-20 Φεβρουαρίου 2023, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ – HELEXPO. Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε 27 κατηγορίες μαγειρικής και ανάμεσά στους πολλούς νικητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κορυφαίες διακρίσεις απέσπασαν ο Μιχάλης Σαραφίδης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Best Student Pastry Chef, η Ευαγγελία Μαλαματά κατακτώντας το Βραβείο «Μοναχός Επιφάνειος» - Κορυφαίος μαθητής Chef Vegeterian και ο Ιωάννης Νούρης κατακτώντας το Βραβείο «Θεσσαλονίκη Πόλη της Γαστρονομίας» - Κορυφαίος Chef στην κατηγορία «Παραδοσιακό Ελληνικό Πιάτο».
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει μια μακρά παράδοση που ξεκινά το 1998 στη δημιουργία επαγγελματιών μαγείρων και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την κορυφαίας ποιότητας κατάρτιση που παρέχει στους σπουδαστές.
10ος διεθνής διαγωνισμός μαγειρικής Ν.Ευρώπης
Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Τη μεγαλύτερη διάκριση ως η πιο πολυνίκης σχολή (top class trophy – school of the year) έλαβε ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στον 10ο διαγωνισμό Μαγειρικής Ν.Ευρώπης ο οποίος διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης «Detrop 2017»
4 χρυσά, 10 αργυρά & 14 χάλκινα μετάλλια, καθώς και 16 έπαινοι ήταν η συγκομιδή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ