4 εξωτικές παραλίες που έχουμε θαυμάσει σε ταινίες

Παραλίες που θυμίζουν παράδεισο.

Οι ταινίες ανάμεσα στα άλλα έχουν μια μοναδική ικανότητα να μας μεταφέρουν σε μακρινά μέρη και εξωτικές τοποθεσίες, αναδεικνύοντας παράκτιους προορισμούς που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία μας. Κάπως έτσι έχουμε επισκεφθεί μέρη νοερά μέσα στον κόσμο, που κάποιοι από εμάς ίσως και να τους έβαλαν στόχους να τους επισκεφθούν. Κάπώς έτσι, συγκεντρώσαμε τέσσερις εξωτικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες που μας ενθουσίασαν στη μεγάλη οθόνη.

 

 

1. Maya Bay, Ταϊλάνδη

Ταινία: The Beach

Το νησί Koh Phi Phi Leh στην Ταϊλάνδη, κέρδισε παγκόσμια φήμη μέσω της ταινίας «The Beach», με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio. Αυτός ο εκπληκτικός κόλπος περιβάλλεται από ψηλούς βράχους και διαθέτει καθαρά τιρκουάζ νερά και απαλή λευκή άμμο. Η εκπληκτική ομορφιά του το έκανε εμβληματικό σύμβολο του παραδείσου, προσελκύοντας ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο στις ακτές του.

 

 

2. Ακτή Αμάλφι, Ιταλία

Ταινία: Under the Tuscan Sun

Η ακτή της Αμάλφι, με τα γραφικά χωριά και την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, παρουσιάστηκε υπέροχα στο Under the Tuscan Sun. Αυτό το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO διαθέτει εντυπωσιακούς βράχους, γοητευτικές πόλεις όπως το Ποζιτάνο και το Αμάλφι και κρυστάλλινα νερά. Ο συνδυασμός της φυσικής ομορφιάς και του πολιτιστικού πλούτου καθιστά την ακτή του Αμάλφι έναν ονειρεμένο προορισμό για πολλούς.

Στα Κουφονήσια θέλουν το καλοκαίρι τους αυθεντικό και τίμιο

 

3. Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Ταινία: Couples Retreat

Τα Μπόρα-Μπόραμε τα μπανγκαλόου πάνω από το νερό και τους ζωντανούς κοραλλιογενείς υφάλους, πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Couples Retreat. Οι μαγευτικές λιμνοθάλασσες και το καταπράσινο ορεινό τοπίο του νησιού το καθιστούν έναν ουσιαστικό τροπικό παράδεισο. Η ταινία αναδεικνύει τη γαλήνια ομορφιά του νησιού, προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν μια πολυτελή και ειδυλλιακή απόδραση.

Οι καλύτερες παραλίες των ελληνικών νησιών

 

4. Hanauma Bay, Χαβάη, Η.Π.Α.

Ταινία: Blue Hawaii

Η Hanauma Bay, που βρίσκεται στο νησί Oahu στη Χαβάη, είναι ένα εκπληκτικό θαλάσσιο υπόγειο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ταινία Blue Hawaii, με πρωταγωνιστή τον Elvis Presley. Γνωστός για τα παρθένα νερά και την πλούσια θαλάσσια ζωή του, ο κόλπος Hanauma προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Το σχήμα μισοφέγγαρου του κόλπου, που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και ηφαιστειογενή βράχο, προσφέρει ένα τέλειο σκηνικό που έχει συναρπάσει τους κινηματογραφόφιλους και τους τουρίστες. ταξιδιώτες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved