Οι καλύτερες παραλίες των ελληνικών νησιών
Όπως προκύπτει από τη μεγαλύτερη ελβετική εφημερίδα.
 

Ελβετική εφημερίδα παρουσιάζει τα ελληνικά νησιά με τις καλύτερες παραλίες και για εμάς δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, καθώς ανέδειξε την Νάξο και την Κρήτη ανάμεσα στα νησιά που έχουν τις καλύτερες παραλίες. Και επειδή κάποια πράγματα παραμένουν κλασικά μέσα στο χρόνο, ας δούμε τι αναφέρεται στο άρθρο ακριβώς.

Σύμφωνα με την ελβετική Blick, τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελβετίας παραθέτει ότι η Κρήτη με το Ελαφονήσι και η Νάξος με την Πλάκα είναι τα ελληνικά νησιά που εντυπωσιάζουν περισσότερο με τις παραλίες του. Όμως πέρα από αυτό υπάρχουν και άλλα νησιά που προσφέρονται για στιγμές χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας όπως η Ίος με την παραλία του Μυλοπότα να είναι σημείο αναφοράς. Ακόμη από τη λίστα δεν λείπουν και άλλοι κλασικοί προορισμοί, όπως η Πάρος, η Μήλος, η Μύκονος και η Κέρκυρα. Όπως και να ‘χει η Ελλάδα είναι αγαπημένος προορισμός των Ελβετών ειδικά το καλοκαίρι που έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν έναν από τους αναρίθμητους επίγειους νησιωτικούς παραδείσους της.

 Δύο ελληνικά νησιά που δεν βλέπουν την ώρα να επισκεφθούν οι Βρετανοί

 


Για το Ελαφονήσι στα Χανιά

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες παραλίες και σίγουρα είναι ανάμεσα σε εκείνες που πρέπει να επισκεφθείς, έστω μία φορά στη ζωή σου. Αυτό που θα αντικρύσεις φτάνοντας εκεί, είναι εξωπραγματικό. Εξωτικός παράδεισος με λεπτή, λευκή άμμο και μικροσκοπικά ροζ κομμάτια από θρυμματισμένα κοχύλια, ρηχά τιρκουάζ νερά και πανέμορφους κολπίσκους.

Η Ελλάδα στις δέκα πιο όμορφες χώρες στον κόσμο

 


Για την παραλία Πλάκα της Νάξου

Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες οργανωμένες παραλίες της Νάξου. Τα νερά είναι καταπράσινα και καθαρά, ενώ ο αέρας κόβει σε αυτό το σημείο. Σε χαλαρό κλίμα είναι μία από τις πιο cool παραλίες του νησιού.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved