Με τα QuietComfort Earbuds θα βρεις την ησυχία σου

Τα μόνα ακουστικά που θα χρειαστείς ποτέ σου. 

H Bose επιστρέφει με μια νέα έκδοση των QuietComfort Earbuds. Αν και είναι στην πραγματικότητα το τέταρτο σετ από wireless buds με τεχνολογία noise-cancelling, τα νέα QC Earbuds, θα προσφέρουν μια επιλογή που είναι πολύ πιο προσιτή από την premium Ultra έκδοση που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Για τα νέα QuietComfort Earbuds, η Bose αναφέρει ότι η σχεδίαση προορίζεται για «καθημερινή χρήση». Υπάρχει μια συλλογή από ear tips που βοηθούν για τέλεια εφαρμογή, ενώ το IPX4 rating είναι ό,τι πρέπει για σένα που ιδρώνεις πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου. Η Bose αναφέρει πως πρόκειται για τα  «καλύτερα στην κατηγορία τους» buds με noise cancellation τεχνολογία (ANC), καθώς και  με «ικανοποιητικά πλούσιο» ήχο. Κάθε ακουστικό είναι εξοπλισμένο με τρία μικρόφωνα τόσο για ANC όσο και για λήψη φωνής, επομένως το πιο πρόσφατο μοντέλο QuietComfort θα πρέπει να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για τις κλήσεις σου. Το Bluetooth 5.3 με συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων περιλαμβάνεται επίσης στο φύλλο προδιαγραφών, όπου η Bose υπόσχεται μεγάλη ασύρματη εμβέλεια.

 

sd12

 

Η Bose αύξησε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το QC Earbuds II από έξι σε οκτώμιση ώρες για αυτή τη νέα έκδοση. Επιπλέον, η θήκη σου δίνει άλλες, οπότε μπορείς να έχεις τρεις ώρες χρήσης είκοσι 20 λεπτά και 90 λεπτά με μία πλήρη φόρτιση. Τα ακουστικά QuietComfort θα λειτουργούν με την εφαρμογή Bose QC Earbuds για δυνατότητες και προσαρμογή. Εδώ, μπορείς να διαμορφώσεις τις λειτουργίες  κάθε ακουστικού με την αφή, με δυνατότητα εναλλαγής των ρυθμίσεων ANC μεταξύ Quiet, Aware  και απενεργοποίησης των buds. Υπάρχει ένα  εργαλείο Voice ID που μπορεί να ρυθμίσει με ακρίβεια τα ακουστικά QC για "απόδοση και ακρίβεια", ενώ το ρυθμιζόμενο EQ προσφέρει καλύτερο συντονισμό.

Η Bose έχει επίσης συμπεριλάβει μια λειτουργία Remote Selfie που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείς τα ακουστικά σου για απομακρυσμένη ενεργοποίηση της κάμερας του κινητού. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία ήχου χαμηλής καθυστέρησης για παιχνίδια και ένα εργαλείο πρόβλεψης μπαταρίας για την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved