associated press Τα σχόλια στα stories του Instagram θα είναι ορατά σε όλους. Καλά θα πάει αυτό

Το Instagram το κάνει για το καλό μας, οι χρήστες έπαθαν μία μικρή κρίση πανικού καθώς το φλερτάκι πεθαίνει.

Ήταν η εύκολη λύση. Ένα σχόλιο σε story και ανοίγεις την κουβέντα. Μία έξυπνη ατάκα (όχι το να στείλεις dick pic χωρίς συγκατάθεση δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος) και όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Ωστόσο σε λίγο καιρό πες “αντίο” στο διαδικτυακό φλερτάκι. Ή για να γίνουμε πιο ακριβείς, βρες άλλον τρόπο. 

Το Instagram αποφάσισε να αναβαθμίσει τα stories και στοχεύει στην αύξηση της αλληλεπίδρασης μέσω των stories. Ποια είναι η απόφαση που έχει ξεκινήσει να δουλεύει πιλοτικά στο εξωτερικό; Οι χρήστες μπορούν πλέον να αφήνουν σχόλια στα Stories, τα οποία είναι ορατά σε οποιονδήποτε βλέπει το περιεχόμενο. Τα σχόλια θα εμφανίζονται στο κάτω μέρος του καρέ του story, πάνω από τα χειριστήρια λειτουργιών και τις λεπτομέρειες των θεατών. Καλά θα πάει αυτό.

 

 

Σύμφωνα με τη Meta, η εισαγωγή των δημόσιων σχολίων στα Stories συμβαδίζει με τις συνεχείς προσπάθειες του Instagram να ενισχύσει την αλληλεπίδραση των χρηστών και να δημιουργήσει πιο δυναμικές εμπειρίες περιεχομένου στην πλατφόρμα. Ευχαριστούμε αλλά θα προτιμήσουμε κάτι πιο ιδιωτικό. 

Αναλυτικά τα βασικά σημεία της αναβάθμισης στο Instagram

Δημόσια σχόλια: Οι χρήστες μπορούν πλέον να αφήνουν σχόλια στα Stories, τα οποία είναι ορατά σε οποιονδήποτε βλέπει το περιεχόμενο.

Μη παρεμβατική εμφάνιση: Τα σχόλια εμφανίζονται στο κάτω μέρος του καρέ του Story, πάνω από τα χειριστήρια λειτουργιών και τις λεπτομέρειες των θεατών.

Instagram1

Δυνατότητα αυξημένης αλληλεπίδρασης: Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενθαρρύνει περισσότερη συζήτηση και αλληλεπίδραση γύρω από το περιεχόμενο των Stories.

Προβολή σχολίων: Τα ορατά σχόλια μπορούν να λειτουργήσουν ως αφορμές για συζήτηση ή να αναδείξουν δημοφιλείς αντιδράσεις στο Story.

Σταδιακή εφαρμογή: Ορισμένοι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αυτήν τη νέα λειτουργία, υποδηλώνοντας μια φάση σταδιακής εφαρμογής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved