Καλλιτεχνικό πρόγραμμα υποσχόμενο μια θεατρική εμπειρία: Το Θέατρο Αργώ ανακοινώνει τις παραστάσεις

Νέες παραστάσεις για φέτος και ένα μοναδικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και στις σκιές του μυαλού, γεμάτο με συναρπαστικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. 

H καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεάτρου Αργώ, αφού μέτρησε τα περσινά sold out, αφού συντονίστηκε με τον παλμό του κοινού και αφού «ζύγισε» τη δημιουργική ενέργεια των καλλιτεχνών, παρουσιάζει με ενθουσιασμό το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τη θεατρική περίοδο 2024 -2025. Αυτή η σεζόν προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και στις σκιές του μυαλού, γεμάτο με συναρπαστικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Παράλληλα με αυτή την ένταση, ο φετινός προγραμματισμός συνυφαίνει λεπτό χιούμορ και ανάλαφρο γέλιο, ισορροπώντας τη βαθιά εξερεύνηση με στιγμές ελαφρότητας, υποσχόμενο μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία.

Η μεγάλη επιτυχία της περσινής περιόδου Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη έρχεται για 2η χρονιά, από 10 Οκτωβρίου, αφού το κοινό απέδειξε με τα συνεχή sold-out που της χάρισε ότι αυτή η παράσταση ήρθε για να μείνει. O Γιώργος Κωνσταντίνου για μια ακόμα σεζόν στην κεντρική σκηνή του θεάτρου συναντά τη νεότερη γενιά, τον Αποστόλη Τότσικα σ’ ένα έργο που συγκινεί και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

KA8E-PEMPTH-KYRIE-GKRHN_11(c)Patroklos_Skafidas.jpg

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΗΝ ©Patroklos_Skafidas

O Caveman, το διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Rob Becker, η μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά στη νέα του «σπηλιά», την κεντρική σκηνή του Θεάτρου Αργώ, από 21 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Με πρωταγωνιστή τον χαρισματικό Γιάννη Δρακόπουλο, σε διασκευή και σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, αυτός ο «καινούριος» σημερινός άντρας, μεγαλώνει και βλέπει τις νέες εποχές που έρχονται διαρκώς ενώ θέτει νέα ερωτήματα!

1.poypoylapp.jpg

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved