Gloria Gati: Η μικρή «αδελφή» της Vittoria Gati είναι πανέμορφη σε όψη και συναρπαστική σε γεύση

The Food Tour: Η περιήγηση της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και της Νέλλης Καλαμαρά στα εστιατόρια της Αθήνας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στο πολύ νέο Gloria Gati στην Πλατεία Καρύτση και μαγευτήκαμε από τη φινέτσα και τις γεύσεις του.

Γράφει η Νέλλη Καλαμαρά

Η κομψή και φιλόξενη Gloria Gati, η μικρότερη αδελφή της διάσημης Vittoria Gati στη Γλυφάδα, δεν έχει ούτε έναν χρόνο που άνοιξε τις πόρτες της πάνω στην πλατεία Καρύτση και ήδη έχει γίνει το αγαπημένο all-day ιταλικό στέκι για κάθε λάτρη της κουζίνας της γείτονος.

LPR53253.jpg

Όμως το νέο αυτό meeting point του κέντρου της πόλης είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ακόμη ιταλικό εστιατόριο. Είναι ένα μέρος όπου η κορυφαία πρώτη ύλη πρωταγωνιστεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αφού από τον specialty καφέ μέχρι την burrata αποκλειστικής εισαγωγής, εδώ δεν γίνονται «εκπτώσεις» σε θέματα ποιότητας και γεύσης.

LPR53154.jpg

Εμπνευστής και πρωταγωνιστής της “all-day brasserie Italiana”, όπως αυτοχαρακτηρίζεται η Gloria Gati, είναι ο γνωστός chef και restauranteur Γιώργος Παπακώστας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved