Στο Ν. Ηράκλειο θα βρεις ένα πιο τα πιο νόστιμα κεμπάπ της Αθήνας

Και φυσικά χειροποίητο τυλιχτό και όχι μόνο.

Είχα ακούσει εδώ και καιρό φίλους μου να μου λένε για το άπαιχτο χειροποίητο σουβλάκι  που βρίσκεται σύνορα Μεταμόρφωσης με Νέο Ηράκλειο. Και όταν τελικά το δοκίμασα, κατάλαβα ότι είχαν δίκιο. Και πράγματι εδώ όταν μιλάμε για χειροποίητο, κυριολεκτούμε αφού δεν θα βρεις τίποτα προκάτ. Επίσης, εδώ θα βρεις αυτό που λέμε τίμιο κεμπάπ και κάτι παραπάνω από αυτό. Μάλιστα, τα «Χειροποίητα Του Μιχάλη» έχουν βραβευτεί επί 4 χρόνια ως ένα από τα καλύτερα ψητοπωλεία της πόλης από τα Best Greek Food Awards σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών από το σύνολο των κορυφαίων μηχανών αναζήτησης.
 
 
Βέβαια οι φίλοι που μου μίλησαν για τα «Χειροποίητα του Μιχάλη» δεν ήξεραν για τις βραβεύσεις, είχαν δοκιμάσει από τα τυλιχτά του, αφού είναι κάτοικοι της περιοχής, και ενθουσιάστηκαν. Και κάπως έτσι μια Παρασκευή με προσκάλεσαν να φάμε στον «Μιχάλη». Σου λέω εξ αρχής ότι όπως καταλαβαίνεις εκεί θα βρεις μερικά τραπεζάκια σε εξωτερικό χώρο, χαλαρή ατμόσφαιρα και ευγενική εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
Και φτάσαμε στο κεφάλαιο φαγητό. Χειροποίητα και φρέσκα αναγράφει ο κατάλογος και απολαυστικά θα προσθέσω εγώ και εξηγούμαι. Θα βρεις φρέσκες, χειροποίητες πατάτες, σως και τζατζίκι χειροποίητο όπως και σαλάτα στο ίδιο πλαίσιο. Εντάξει, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για άλλη ποιότητα γεύσης. 
 
 
Αυτό θα το αντιληφθείς ακόμη περισσότερο όταν δοκιμάσεις πίτα γύρο χοιρινό χειροποίητη με τα υλικά της επιλογής σου. Ο «Μιχάλης» φημίζεται επίσης για το τέλειο κεμπάπ του, που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεις καλό κεμπάπ, εδώ είναι μάστορες.  Θα το βρεις χειροποίητο και αυτό και μόνο είναι λόγος να τον επισκεφθείς. 
 
Όταν εμείς πήγαμε στην ψησταριά για να αποφύγουμε τα διλήμματα πήραμε μια ανάμεικτη χειροποίητη ποικιλία που περιέχει κεμπάπ, καλαμάκια χοιρινά, καλαμάκια κοτόπουλο και συνοδεύεται από πίτες, ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι, σως  και πατάτες τηγανητές. Πήραμε και πράσινη σαλάτα για τη μέση, ενώ το ψωμάκι είναι το τίμιο με λαδορίγανη. Όλα ήταν φρέσκα και απολαυστικά. Τέλος, θα βρεις και άλλα στον κατάλογο όπως ψημένα τυριά, λαχανικά, μανιτάρια. 
info
Δρυάδων 9, Νέο Ηράκλειο, τηλ.210 2855800

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved