Ένα εστιατόριο είναι μεν το φαγητό του, ταυτόχρονα όμως καθρεπτίζεται και από την ποικιλία που διαθέτει το μενού, τον τρόπο υποδοχής και συμπεριφοράς του service, την πελατεία που μαζεύει, την ενέργεια του χώρου και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες. Αυτές που υπαγορεύουν στο τέλος της ημέρας το αν τελικά άξιζε ένα δείπνο στο συγκεκριμένο μέρος ή όχι. Μαζί με τα παραπάνω ωστόσο, κάθε εστιατόριο χαρακτηρίζεται μέσω ιστοριών από τη μέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του, οι οποίες μπορεί να επηρέασαν τον τρόπο λειτουργίας, το χαρακτήρα της διακόσμησης, ακόμα και πολλά φαγητά του μενού.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr