Ίσως και η πρώτη σου σκέψη να είναι ΟΧΙ. Αλλά εκεί πέρα στο Ιλινόι, το τηγανητό το κοτόπουλο, το κατέχουν όσο να ‘ναι καλύτερα από εμάς. Και επειδή ακριβώς είναι τεχνίτες, ξέρουν να το ανακατεύουν σωστά τόσο με το χοιρινό, όσο και με την σωστή σως που δένει.
Όμως δύο είναι οι μεγάλες κινήσεις σε αυτή τη συνταγή. Η αντικατάσταση του ψωμιού με το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και η παρουσία του ανανά ως γέμιση στο μπέργκερ. Μην τρελαίνεσαι. Οι περισσότερες συνταγές για γλυκόξινο κοτόπουλο έχουν μέσα τον ανανά ούτως ή άλλως. Εδώ ωστόσο τα παλικάρια φροντίζουν να τον περάσουν πρώτα από μαγείρεμα, για να μην βγει μελωμένος μέσα στο μπέργκερ. Και η τελική εικόνα είναι κορυφαία.
Καλά περνάνε στο Ιλινόι.