Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε μάθει να τρώμε σωστά την πάπια. Το πιο σύνηθες πιάτο που έχουμε δοκιμάσει, είναι η πάπια Πεκίνου που σερβίρεται τραγανή με γλυκόξινη σάλτσα. Αυτό εδώ όμως το βίντεο που έκανε η εταιρεία Tabanero (σ.σ.: οι καυτές σάλτσες της κυκλοφορούν ακόμα και στην Ελλάδα) μαζί με την ιστοσελίδα Foodbeast, έδειξαν πως η σωστά μαγειρεμένη πάπια μπορεί να αποτελέσει κάλλιστα υλικό για σάντουιτς.
Ιδού λοιπόν. Μαζί με το αβοκάντο και την Tabanero μαγιονέζα, ξεκινάει ένας μοναδικός τρόπος μαγειρέματος που δείχνει ότι πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς την πάπια λίγο παραπάνω.
Πείνασες;