«Ένα T-Bone μίντιουμ ρεαρ, παρακαλώ» λέει ο ένας στο τραπέζι. «Εγώ θα πάρω το Sirloin ευχαριστώ» απαντάει ο άλλος. «Για εμένα και την κοπέλα μου το Tomahawk» συμπληρώνει ο τρίτος. Κι εσύ έχεις μείνει σαν την καλαμιά στον κάμπο να προσπαθείς να καταλάβεις τι λένε. Σου ακούγονται αλαμπουρνέζικα όλα αυτά. Εσύ ξέρεις ένα πράγμα αναφορικά με το μοσχάρι: κόντρα μπριζόλα, ελληνική και καλοψημένη μέχρι να γίνει κάρβουνο.
Όλοι έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση και να σου πούμε κάτι; Γούστα είναι αυτά, όπως θέλει και αγαπάει ο καθένας. Αν όμως θες να ανέβεις level στο μοσχαρίσιο κρέας και ακόμα δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις το ένα steak από το άλλο, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να δυσκολεύεσαι να παραγγείλεις, εμείς σου έχουμε τη λύση.
Το πολύ αγαπημένο μας Shortlist, έβγαλε ένα εκπαιδευτικό βίντεο. Οδηγίες προς ναυτιλομένους κρεατοφάγους μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Ξεκίνα εντατικά μαθήματα λοιπόν. Τώρα.