Όλοι ζηλέψαμε το δώρο-γενεθλίων του Ιμπραΐμοβιτς στον εαυτό του

«Happy Birthday» με Ferrari SF90 XX Stradale μάλλον δεν θα κάνουμε ποτέ.  

«Ζλάταν είναι αυτός, κάνει ό,τι θέλει» θα μπορούσε να πει κανείς, ειδικά όταν πρόκειται για τα γενέθλιά του. Ο πρώην επιθετικός της Μίλαν θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να κερδίζει τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το τελευταίο του κατόρθωμα; Το πανάκριβο δώρο γενεθλίων στον εαυτό του για τα 43α του γενέθλια.

Ιμπραΐμοβιτς: 5 δουλειές εκτός ποδοσφαίρου που σίγουρα δεν θα χρειαστεί οντισιόν

Ο Ζλάταν γιόρτασε τη συγκεκριμένη ημέρα, με έναν τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και κυρίως μπορεί να κάνει: Μα αγοράζοντας μια Ferrari -το κάνει βέβαια κάθε χρόνο- αυτή τη φορά μια SF90 XX Stradale, αξίας 900 χιλιάδων ευρώ.

 

 

Το συγκεκριμένο supercar είναι από τα μοναδικά στο είδος του, με μόλις 799 κομμάτια να βγαίνουν στην παραγωγή, με δύο turbo κινητήρες V8 τεσσάρων λίτρων, των 786 ίππων και μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

Όταν ο Ζλάταν «κανόνισε» τον ασεβή IShowSpeed!

Στη χώρα του Σουηδία έχει κατηγορηθεί ότι οδηγεί παράνομα τις πολλές Ferrari του, με τον ίδιο να αναφέρει ότι όλες οι κατηγορίες που τον βαραίνουν δεν έχουν να κάνουν με την ταχύτητα, αλλά για τον φθόνο προς το πρόσωπό του.

 

 

Εδώ που τα λέμε, έτσι είναι όταν είσαι ο Ζλάταν. Είτε σε αγαπάνε, είτε σε μισούν, ποτέ δεν σε βαριούνται. Και σίγουρα κάτι θα βρει σύντομα για να μας ξαναπασχολήσει. Εδώ κοτζάμ LeBron του ταχυδρόμησε τη φανέλα του για πικάρισμα, και εκείνος την επέστρεψε υπογεγραμμένη.

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρέωσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για μία πορτοκαλάδα

Μέχρι το επόμενο «χτύπημά» του, ας απολαύσουμε το υπερπολυτελές δώρο που έκανε στον εαυτό του στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved