Ο Βινίσιους ξεχωρίζει στο γήπεδο, το ίδιο και στην άσφαλτο

Η Ρεάλ Μαδρίτης μοίρασε αμάξια στους παίκτες της, φύλαγε το καλύτερο όμως για τον Βραζιλιάνο.

Ξεχνάει κανείς στην ταινία GOAL2: Living The Dream τη σκηνή που ο πρωταγωνιστής, Σαντιάγκο Μούνιεθ δείχνει στην αγαπημένη του τον κατάλογο με τα αυτοκίνητα που του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία μόλις είχε πάρει μεταγραφή;

Στη σκακιέρα της «Βασίλισσας» απλά δεν κερδίζεις

 

Κάπως έτσι φανταζόμαστε ότι γίνεται και η επιλογή αυτοκινήτων στην πραγματικότητα, με τη διαφορά ότι από τη στιγμή που συνεργάζεται με την BMW, προσφέρει μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρίας.

Η Μπαρτσελόνα πάντως συνεργάζεται με άλλη εταιρία αυτοκινήτων.

Όπως δημοσίευσε στα social media της η Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι επέλεξαν τα πλέον υπερπολυτελή αμάξια της γερμανικής εταιρίας, με τους περισσότερους να επιλέγουν την BMW XM, η οποία κοστίζει γύρω στα 180 χιλιάδες ευρώ. Ανάμεσα σε αυτούς που πήραν το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν και οι Εμπαπέ και Μπέλιγχαμ.

 

 

Ο Βινίσιους πήρε ακριβότερο

Ο Βραζιλιάνος άσος της «Βασίλισσας» βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεχωρίσει, είτε με τον τρόπο παίζει στον αγωνιστικό χώρο, είτε με τους τσακωμούς που ρίχνει. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως προκάλεσε αίσθηση, ιδιαίτερα από τη στιγμή επέλεξε το πιο γρήγορο και συνάμα ακριβότερο διαθέσιμο μοντέλο, την τελευταία έκδοση του i7 M70 xDrive της BMW. Για να το κάνετε εικόνα, κοστίζει γύρω στα 200 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε καλύτερα το μοντέλο στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved