Η Lotus Theory 1 κάνει το μέλλον της αυτοκίνησης συναρπαστικότερο από πριν

Το πιο στιλάτο ηλεκτροκίνητο hypercar δεν «κρατιέται» πλέον.

Η Lotus έχει μπει δυναμικά στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων, παρουσιάζοντας το νέο ‘Theory 1’ Concept EV, ένα εντυπωσιακό concept car που συνδυάζει την αισθητική της κλασικής Lotus με την πρωτοποριακή τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

O Elon Musk αγόρασε για 1 εκατομμύριο δολάρια την Lotus του James Bond

Χαμηλό βάρος, κορυφαία αεροδυναμική και αμιγώς ηλεκτρική ισχύς είναι οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού, με τη νέα Lotus να διατηρεί την αίσθηση της αγωνιστικής καταγωγής της, ενώ παράλληλα εστιάζει σε φουτουριστικές γραμμές και προηγμένα συστήματα οδήγησης.

 

lotustheory3

 

Πάνω από όλα όμως, ο χαρακτήρας της υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια των ηλεκτροκίνητων σπορ αυτοκινήτων, με τα 986 άλογα του κινητήρα να τρομάζουν και μόνο στο άκουσμά τους.

Η Lotus εξελίσσει το ηλεκτροκίνητο DNA της με ένα επιβλητικό SUV

Έχοντας τελική ταχύτητα 320 χιλιόμετρα/ώρα, το πρωτότυπο Theory 1 διαθέτει ακόμη καλύτερη επιτάχυνση από τους ήδη δυνατούς προκατόχους του (βλ. Emeya) καθώς κάνει το 0-100 km/h σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

 

 

Παρόλο που αυτό που βρίσκεται κάτω από το καπό είναι αρκετά εντυπωσιακό (με το σύστημα μπαταριών 70 kWh), το εσωτερικό του Lotus Theory 1 εντυπωσιάζει εξίσου τόσο σε εμφάνιση όσο και σε λειτουργικότητα.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ανέπτυξε το σύστημα LOTUSWEAR, το οποίο προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία εσωτερικού. Βασίζεται σε φουσκωτές μονάδες, ενσωματωμένες στα καθίσματα, που παρέχουν απτική ανάδραση και πληροφορίες για το δρόμο στον οδηγό σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας μια εντελώς νέας γενιάς διαδραστική εμπειρία οδήγησης.

Κοιτάζοντας το νέο Lotus Theory 1 αισθάνεσαι ότι το μέλλον της αυτοκίνησης είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved