Η νέα Speed Twin 1200 RS είναι η Triumph που μας αξίζει

Θρίαμβος πραγματικός για τους δύο τροχούς.

Εδώ και χρόνια η ατάκα «εκπληκτικό design και σούπερ επιδόσεις» ακούγεται (ή γράφεται) σαν δημοσιογραφικό κλισέ, όταν πρόκειται να συνοδέψει την περιγραφή ενός νέου αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας. Στην περίπτωση, βέβαια, της νέας Speed Twin 1200 RS από την Triumph Motorcycles, ακόμα και οι κλισεδιές συγχωρούνται.

Το μέλλον της ηλεκτροκίνητης μοτοσικλέτας έρχεται από το Βιετνάμ

Πώς αλλιώς να την περιγράψει κανείς;

Έχει μια σχεδίαση που κόβει την ανάσα, με έναν άκρως σπορ και επιθετικό χαρακτήρα, ακριβώς για εκείνους που θα αναζητούν έναν συνδυασμό vintage και σύγχρονου οχήματος. Η υπεροχή της ​​Twin 1200 RS είναι αδιαμφισβήτητη, με την επιβλητική της εμφάνιση να αναγκάζει πολλά κεφάλια να γυρίσουν απότομα με το πέρασμά της.

 

 

Η αναβαθμισμένη Triumph Speed Twin 1200 έρχεται πλήρως εξοπλισμένη για το 2025, με τον κινητήρα της κινητήρα της να αγγίζει τους 105 ίππους με 112 Nm μέγιστης ροπής στις μεσαίες όπου υπερέχει ο δικύλινδρος κινητήρας Bonneville, και ακόμη καλύτερα, υπάρχει επίσης μείωση στην αδράνεια χάρη στον ελαφρύ στροφαλοφόρο άξονα και έναν εναλλάκτη σπάνιων γαιών.

Οι δύο Triumph του Daniel Craig έχουν γίνει οι μεγάλες μας καψούρες

Η μπροστινή ανάρτηση έχει αναβαθμιστεί με ανεστραμμένο πιρούνι Marzocchi 43 χιλιοστών υψηλότερων προδιαγραφών με απόσβεση φυσιγγίων, και η πίσω με διπλά αμορτισέρ (με ρυθμιζόμενη προφόρτιση), για ακόμα πιο ακριβή, ευέλικτη και δυναμική σύγχρονη σπορ οδήγηση.

Η Speed Twin 1200 θα λέγαμε πως αποτελεί μια πλήρως ισορροπημένη και πάνω από όλα, εύκολα διαχειρίσημη μοτοσικλέτα, που κάνει κάθε αναβάτη περίεργο να την οδηγήσει, έστω και για μια φορά στη ζωή του.

Απολαύστε την στις ακόλουθες φωτογραφίες:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved