Το «πιο ισχυρό» hypercar με χειροκίνητο κιβώτιο τρέχει με 1.817 ίππους

Πολλά λεφτά στα τακάκια για το Hennessey Venom F5-M Roadster.

Δεν ξέρουμε αν τελικά το «χειροκίνητο» Hennessey Venom F5-M Roadster θεωρείται το απόλυτο hypercar στον κόσμο, οι προδιαγραφές του πάλι φανερώνουν ότι ίσως και να μην είναι φτιαγμένες για αυτοκίνητο. Κοιτάζοντας προσεκτικά τη νέα roadster της Hennessey, θαμπώνεσαι από την εξωτερική της εμφάνιση, ταυτόχρονα όμως δεν μπορείς να διανοηθείς με πόσα τρέχει.

Η Ferrari που κατέκτησε τα 90s είναι και πάλι εδώ

 Έξι ταχύτητες που μοιράζουν τους 1.817 ίππους του αυτοκινήτου, κάνουν το συγκεκριμένο αμάξι τη χαρά του οδηγού που λατρεύει τα χειροκίνητα αμάξια.

 

 

Ωστόσο, το Venom F5 διαφέρει από τα «αυτόματα» αδελφάκια του του και σε άλλους τομείς, όπως το μοναδικό του χρώμα το οποίο είναι αποκλειστικά για το F5-M Roadster, με εμφανείς ίνες άνθρακα και μια κεντρική χρωματιστή γραμμή που συνοδεύεται από δύο αντίθετες ρίγες.

Η Hennessey τονίζει ότι έχουν ξανακατασκευάσει ανοιχτό αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο μάλιστα έσπασε ρεκόρ ταχύτητας. Το 2016, το Venom GT σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για αυτοκίνητο χωρίς οροφή, φτάνοντας τα 265,6 mph. Με τέτοιο ιστορικό, δεν προκαλεί έκπληξη ότι το νέο Venom F5-M Roadster πουλήθηκε γρήγορα, ακόμα και με την τιμή των $2,65 εκατομμυρίων (2.38 εκατομμύρια ευρώ).

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο ανανεωμένο Audi Q5;

Επειδή το γνωρίζουμε ότι δεν είναι και το πλέον οικονομικό κομμάτι, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το απολαύσετε στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved