Το μέλλον της ηλεκτροκίνητης μοτοσικλέτας έρχεται από το Βιετνάμ

Δεν είναι αστείο, η Nuen Moto N1-S ετοιμάζεται για όσκαρ ιστορικής ανατροπής στον κόσμο των δύο τροχών.

Δεν είναι ότι το Βιετνάμ το ξέρουμε για την μεγάλη του παράδοση στον χώρο τον μοτοσικλετών, ή για κάτι άλλο πέρα από τον πόλεμο με τις ΗΠΑ ή για τις τουριστικές περιπέτειες που προσφέρει, τώρα έρχεται μια νέα startup από τη συγκεκριμένη χώρα ονόματι, Nuen Moto, κάνοντας γερό μπάσιμο στον κόσμο των ηλεκτρικών μοτοσικλετών με το N1-S.

Οι δύο Triumph του Daniel Craig έχουν γίνει οι μεγάλες μας καψούρες

Και μόνο που διαβάζουμε για αυτό, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι μπορεί να ανατρέψει αρκετά δεδομένα στην αγορά των δύο τροχών. ένα μοντέλο που υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά. Σίγουρα πρόκειται πάντως για μια πολύ οικολογική επιλογή για όποιο λατρεύει την ελευθερία που προσφέρουν οι μοτοσικλέτες.

 

 

Σοβαρή Μηχανολογική Υποδομή

Η Nuen Moto N1-S είναι εξοπλισμένη με κορυφαία υλικά και τεχνολογία που την καθιστούν ανταγωνιστική σε κάθε επίπεδο, από την ανάρτηση της με πιρούνι Ohlins ενώ το σύστημα φρένων της φέρει την υπογραφή της Brembo, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όσον αφορά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, διαθέτει ABS, cruise control, μέχρι και σύστημα όπισθεν (reverse), προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στους χειρισμούς σε κλειστούς χώρους.

 Η μοτοσικλέτα με κινητήρα Ferrari είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Επιδόσεις και Αυτονομία

Η N1-S μπορεί να μην είναι η ισχυρότερη μοτοσικλέτα της αγορά, αλλά ο ηλεκτροκινητήρας των 32 ίππων είναι αρκετός για να της δώσει μια τελική ταχύτητα 130 km/h καθιστώντας την ιδανική για αστικές και υπεραστικές μετακινήσεις. Όσο για την αυτονομία της, τα 200 χιλιόμετρα με μόλις μία μόνο φόρτιση, κάνει τις καθημερινές διαδρομές πιο εύκολες από ποτέ.

 

nuen2

 

Η Nuen Moto N1-S φιλοδοξεί να κερδίσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς και να αποτελέσει πρότυπο για το μέλλον, όντας μια πραγματικά πολλά υποσχόμενη μηχανή. Συνδυάζοντας σύγχρονη τεχνολογία, κορυφαία μηχανολογική υποδομή και εξαιρετική προσαρμοστικότητα σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες, το μοντέλο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν μια πράσινη, δυναμική και κομψή λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Πάρε μία ακόμα γεύση για την Nuen Moto N1-S στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved