Η Lotus εξελίσσει το ηλεκτροκίνητο DNA της με ένα επιβλητικό SUV

Το Lotus Eletre Carbon έχει κάτι από Need for Speed.

Lotus είναι αυτή, πάντα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να χαράζει την επόμενη μέρα όσον αφορά τα σπορ αμάξια, ακόμα και αν αυτά διαφέρουν από την κλασική και superhot, Lotus Elise. Στην προκειμένη περίπτωση, η αγαπημένη αυτοκινητοβιομηχανία με την ανακοίνωση της Lotus Electre Carbon δείχνει ότι δεν αστειεύεται στην ηλεκτροκίνητη εποχή, φέρνοντας στην αγορά SUV που συνδυάζει πολυτέλεια, τεχνολογία αιχμής και την απόλυτη ηλεκτρική ισχύ.

Μια ματιά πάντως να της ρίξεις, γοητεύεσαι από το «απειλητικό» προφίλ του design.

 

lotus3

 

Αγωνιστικές Επιδόσεις με 905 Ίππων

Η Lotus, γνωστή για την αγωνιστική της κληρονομιά, δημιούργησε ένα όχημα που να μην αφήσει κανέναν με το παράπονο. Το Eletre Carbon, άλλωστε, δεν είναι απλώς ένα ακόμα πολυτελές SUV, αλλά ένα όχημα με ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 905 ίππους και επιτάχυνση από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,95 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τα 450 χιλιόμετρα.

Όταν η Lotus Esprit κέρδισε την καρδιά του James Bond

Πέρα όμως από τα μηχανολογικά και τις επιδόσεις, η νέα Lotus, αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα με κάθε λεπτομέρεια. Το εσωτερικό της διαθέτει τρεις νέες επιλογές χρωμάτων, όλες με καπιτονέ σχεδιασμό για απόλυτη άνεση, ενώ τα καθίσματα είναι επενδυμένα με carbon fiber, δίνοντας έναν αέρα σπορ πολυτέλειας με την υψηλότερη αισθητική.

Όμως, η Lotus προσφέρει και το κάτι παραπάνω, μέσω του προγράμματος Lotus Chapman Bespoke. Οι οδηγοί μπορούν να προσαρμόσουν κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου τους μέχρι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του, παίρνοντας οι ίδιοι μέρος στο design.

 

 

Τεχνολογία και Άνεση

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα όχημα αυτού του επιπέδου, η τεχνολογία δεν λείπει από το Eletre Carbon. Η ηλεκτροκίνηση συνδυάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού, ενώ η καμπίνα προσφέρει κορυφαία άνεση και πολυτέλεια για κάθε επιβάτη. Με την Lotus να παραμένει πιστή στο DNA της, η οδήγηση του Eletre Carbon υπόσχεται μια απόλυτα δυναμική και σπορ εμπειρία, ακόμα και για καθημερινές διαδρομές.

Η Lotus Type 66 έρχεται να εκπληρώσει μια υπόσχεση 53 ετών

Η Lotus Eletre Carbon δεν είναι απλώς ένα πολυτελές ηλεκτρικό SUV, αλλά ένας σύγχρονος τρόπος έκφρασης δύναμης, καινοτομίας και στιλ. Ένα αυτοκίνητο επιβλητικό, με ανεπανάληπτες επιδόσεις και την ευκαιρία εξατομίκευσης σε κάθε επίπεδο.

Οι παραδόσεις ξεκινούν το πρώτο τρίμηνο του 2025, και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες. Μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ θα σου δώσει μια πιο ξεκάθαρη ματιά:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved