Η Bentley Flying Spur Speed είναι μια σύγχρονη υβριδική λιμουζίνα

Το τρίπτυχο επιδόσεις-τεχνολογία-design στα καλύτερα του.

Όταν μιλάμε για πολυτέλεια και επιδόσεις, μια Bentley πάντα ξεχωρίζει στο μυαλό μας. Με το νέο της μοντέλο, Flying Spur Speed, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία ανεβάζει τα standards παραπάνω, συνδυάζοντας την αψεγάδιαστη εμφάνιση με τις κορυφαίες επιδόσεις.

Τεχνολογία αιχμής για κορυφαίο χειρισμό

Το νέο Flying Spur Speed έχει πλέον το ισχυρότερο σύστημα κίνησης που έχει παρουσιάσει ποτέ η Bentley σε sedan. Με 771 ίππους, αυτή η υβριδική μηχανή απογειώνει το όχημα από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 515 μίλια.

Αποκαλύφθηκε η ακριβότερη Bentley όλων των εποχών

bentley3

 

Για την Bentley, η δύναμη δεν σημαίνει τίποτα χωρίς απόλυτο έλεγχο. Το Flying Spur Speed εξοπλίζεται με το Performance Active Chassis, ένα προηγμένο σύστημα που συνδυάζει το Bentley Dynamic Ride, την τετραδιεύθυνση και ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Αυτό σημαίνει ότι, παρά το μεγάλο μέγεθος και βάρος του, το Flying Spur Speed προσφέρει χειρισμό που θα ζήλευαν πολλά σπορ αυτοκίνητα.

Μοναδική αισθητική και προσοχή στη λεπτομέρεια

Η Bentley διατηρεί τη διαχρονική κομψότητα που τη χαρακτηρίζει, με μικρές αλλά ουσιαστικές σχεδιαστικές εξελίξεις. Η νέα εμπρόσθια μάσκα και οι μεγάλες ζάντες 22 ιντσών δίνουν μια φρέσκια, δυναμική εμφάνιση στο Flying Spur Speed. Όμως, η πραγματική μαγεία βρίσκεται, όπως πάντα, στο εσωτερικό του. Η καμπίνα του αυτοκινήτου έχει σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας έναν χώρο που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Ένα μέρος που όλοι μπορούν να απολαύσουν απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης, από τα υλικά μέχρι τις ραφές και τις λεπτομέρειες των καθισμάτων.

 

Η Bentley Blower JNR φέρνει την ηλεκτρική πλευρά του Μεσοπολέμου

Η Bentley Flying Spur Speed είναι το πλέον πολυτελές υβριδικό sedan, με το τρίπτυχο επιδόσεις-τεχνολογία-design στα καλύτερα του. Ίσως το κορυφαίο παράδειγμα κομψότητας και ταχύτητας. Το 2025, όταν θα κυκλοφορήσει, σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση. Όπως και κάθε Bentley άλλωστε.

Απολαύστε την Bentley Flying Spur Speed στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved