Η Ducati Panigale V4 δεν θα έχει αντίπαλο με τη νέα χρονιά

Μετά τις πίστες του MotoGP, «μαγεύει» και τους νορμάλ δρόμους. Απλώς περιμένει το 2025. 

Η επιτυχία της Ducati στο MotoGP συνεχίζει να μεταφέρεται στους δρόμους, και η νέα superbike Panigale έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό τον λόγο. Σύντομα μάλιστα, το 2025 θα έρθει στη ζωή μας για να μας μεταδώσει τη μοναδική της αδρεναλίνη με τον V4 κινητήρα της.

 

 

Η Ducati Panigale V4 είναι η έβδομη γενιά του συγκεκριμένου μοντέλου, με τον κινητήρα V4 που είναι ελαφρύτερος πιο ισχυρός, αποδίδοντας πλέον 216 ίππους στις 13.500 στροφές ανά λεπτό.

Μάλιστα, αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί κατά 12 επιπλέον ίππους με την προαιρετική εξάτμιση Akrapovič. Περισσότερο βάρος εξοικονομείται με το πλαίσιο που προέρχεται από το MotoGP, το οποίο διαθέτει ένα αναθεωρημένο μπροστινό πλαίσιο και ένα νέο κοίλο συμμετρικό ψαλίδι.

Η ανάρτηση Öhlins NPX/TTX συνδυάζεται με τα τελευταία ηλεκτρονικά βοηθήματα της Ducati, όπως το Traction Control (έλεγχος πρόσφυσης), Slide Control (έλεγχος ολίσθησης) και το Quick Shift 2.0 για την απόλυτη εμπειρία οδήγησης. Η Panigale V4 S προσθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση Öhlins, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου και μια ελαφριά μπαταρία λιθίου.

 

3637

 

Αναμένεται ανανεωμένη και σχεδιαστικά

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις για την νέα εμφάνιση του Panigale V4 για το 2025, εκτιμάται ότι η εξωτερική εμφάνιση θα είναι πλήρως ανανεωμένη πιστή όμως στο οικείο στιλ της Ducati. Η νέα μοτοσικλέτα δεν θα παρεκκλίνει από τον εμβληματικό σχεδιασμό των προηγούμενων Panigale που καθιέρωσε το πρώτο μοντέλο 1199 V-twin και διατηρεί την αναγνωρισιμότητα του διάσημου super sport και την ταυτότητα Ducati. Στόχος της Ducati είναι να προσφέρει στους αναβάτες μια ανανεωμένη και με ακόμα πιο αγωνιστικό χαρακτήρα Panigale στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προτύπων για το 2025.

Μέχρι τότε δείτε τι εστί Ducati Panigale V4 στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved