Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο ανανεωμένο Audi Q5;

Η 3η γενιά του επιτυχημένου μεσαίου SUV της Audi περιγράφεται με μία λέξη: Συναρπαστική.

Από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το Audi Q5, κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της εταιρίας. Το συγκεκριμένο SUV, άλλωστε, είχε πάντα ένα μοναδικό τρόπο να σε σκλαβώνει με το πανέμορφο design του, το ίδιο όμως και με τις προδιαγραφές του.

Όταν εόπαμε «αντίο» στο σπορ σύμβολο της αυτοκίνησης, Audi TT.

Το Audi Q5 που θα κυκλοφορήσει το 2025, λοιπόν, ή αλλιώς η 3η γενιά του, παρουσιάζεται άκρως ανανεωμένο σε σχεδιασμό και προηγμένες τεχνολογίες, συνδυάζοντας σπορ εμφάνιση με πρακτικότητα.

Το design για πρώτη φορά αποδεικνύεται πιο «επιθετικό» λόγω μάσκας και φώτα LED υψηλής απόδοσης, ενώ το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από την κορυφαία ποιότητα υλικών και το σύστημα "Digital Stage" με προηγμένη οθόνη αφής.

 

 

Ο κινητήρας, πλέον, περιλαμβάνει ήπια υβριδικές επιλογές, προσφέροντας υψηλή απόδοση και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, το Q5 διαθέτει σύστημα τετρακίνησης quattro, που ενισχύει την οδηγική εμπειρία και την ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

Στον τομέα της ασφάλειας, το νέο Q5 είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, το μοντέλο του 2025 προσφέρει έναν συνδυασμό πολυτέλειας, τεχνολογίας και απόδοσης που το καθιστά μια από τις πλέον επιλογή στην κατηγορία του.

Η παραγωγή του θα γίνεται στο Μεξικό, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται το 2025. Μέχρι τότε ας ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved