Το ηλεκτροκίνητο Ford Bronco είναι το θηρίο που δεν γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν

Ιστορικό, παντοδύναμο και τώρα με αγάπη για το περιβάλλον. 

Το κλασικό Ford Bronco είναι ένα αγαπημένο σύμβολο ανθεκτικών δυνατοτήτων εκτός δρόμου για δεκαετίες, αλλά το Kindred Motorworks Electric Bronco είναι εδώ για να μεταφέρει αυτή την κληρονομιά στο μέλλον με μια πρωτοποριακή, φιλική προς το περιβάλλον ύφος. Αυτό δεν είναι απλώς ένα Bronco - είναι ένα επανασχεδιασμένο αριστούργημα που εναλλάσσει το βρυχηθμό ενός V8 5,0 λίτρων με την αθόρυβη δύναμη ενός ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης διπλού κινητήρα, τετρακίνησης. Με μπαταρία 80 kWh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, το Kindred EV Bronco έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει, αν όχι να υπερβαίνει, τις δυνατότητες του προκατόχου του εσωτερικής καύσης, αποδίδοντας εκτιμώμενη ισχύ 402 ίππων και απόδοση ροπής 492 lb-ft. Αυτό το ηλεκτρικό θηρίο έχει κατασκευαστεί για να αποδίδει τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

 

bronco2

 

Κάτω από το στιβαρό εξωτερικό του, το Kindred EV Bronco διαθέτει ανεξάρτητη μπροστινή ανάρτηση και πίσω ελατήριο πολλαπλών συνδέσμων, σχεδιασμένο να χειρίζεται εύκολα τα πιο δύσκολα εδάφη. Τα διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης Wavetrac τόσο στον μπροστινό όσο και στον πίσω άξονα παρέχουν βελτιωμένη πρόσφυση, ενώ το σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα και πινιόν με ηλεκτρική υποβοήθηση προσφέρει ακριβή έλεγχο. Η ασφάλεια και η ευκολία είναι υψίστης σημασίας, με δισκόφρενα ισχύος στους τέσσερις τροχούς εξοπλισμένα με πέδηση ανάκτησης, ένα αυτόματο ηλεκτρικό χειρόφρενο και ένα roll cage έξι σημείων. Ο πλήρης φωτισμός LED του οχήματος εξασφαλίζει ορατότητα σε όλες τις συνθήκες, καθιστώντας το τόσο πρακτικό όσο και ισχυρό.

 

bronco5

 

Στο εσωτερικό του, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με μια σειρά από σύγχρονες αναβαθμίσεις. Το σύμπλεγμα μετρητών LCD αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό σχέδιο της Bronco, ενώ η προσαρμοσμένη δερμάτινη ταπετσαρία προσθέτει μια νότα πολυτέλειας στα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τους πίσω κάδους. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με αυτόματα αναδιπλούμενα σκαλοπάτια, κάνοντας την είσοδο και την έξοδο αβίαστη. Οι λάτρεις της τεχνολογίας θα εκτιμήσουν το premium ηχοσύστημα με ένα sub-woofer, που ελέγχεται μέσω ενός κέντρου πολυμέσων με οθόνη αφής που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, εξασφαλίζοντας συνδεσιμότητα εν κινήσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved