Οι δύο Triumph του Daniel Craig έχουν γίνει οι μεγάλες μας καψούρες

Τι καλύτερος τρόπος για να νιώσει κανείς σαν τον James Bond;

Ποιος να το περίμενε ότι υπάρχουν και άλλοι, πιο μηχανοκίνητοι τρόποι, για να νιώσει κανείς σαν τον James Bond. Κάποτε ξέραμε το σμόκιν, ύστερα το Vodka Martini Shaken, not Stirred και για τους πιο φραγκάτους, την αγορά μιας Aston Martin. Για εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα να τα «σκάσουν», έρχεται ο τελευταίος Bond, Daniel Craig για να τους προσφέρει ένα ακόμα μονοπάτι προς την κουλτούρα του 007, βγάζοντας σε δημοπρασία τις δύο Triumph μοτοσικλέτες του. Και όχι τυχαίες Triumph, τις Bond Edition.

 

 

Η μία είναι η Scrambler 1200 Bond Edition (#003 από τις 250) και η άλλη η Tiger 900 Bond Edition (#001 από τις 250) και όπως καταλαβαίνει κανείς θα γίνει χαμός για την απόκτησή τους στη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Οκτώβριο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για τη Royal National Lifeboat Institution, έναν οργανισμό που σώζει ζωές στη θάλασσα και οι τυχεροί αγοραστές θα απολαύσουν και μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με τους κορυφαίους κασκαντέρ του James Bond Franchise στην Ουαλία.

Αν θες να το επιχειρήσεις, κάνε την πρότασή σου εδώ. Αν πάλι όχι, μπορείς να τις απολαύσεις στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved