Ένα Cybertruck της Tesla με όνομα «ελληνικό»

Όσο να είναι με όνομα Archimedes τι άλλο να υποθέσουμε;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτοκίνητα όπως το Tesla Cybertruck στην Ελλάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει εντύπωση ακόμα και στους κύκλους των ΗΠΑ.

Στο πρόσφατο πάντως ταξίδι μας στο Λος Άντζελες είδαμε ένα και «τρομάξαμε» λίγο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

@ratpackgr Δεν είναι το Vice City, είναι η παραλία της Καλιφόρνια. @chriskavouras #ratpackgr #california #beaches #tiktokgreece #tiktokgr #foryoupage #fyp ♬ original sound - ratpackgr


Για να συμφωνήσουμε, το Cybetrack δεν είναι και το πλέον διακριτικό στον σχεδιασμό του — και έρχεται τώρα Archimedes Defense, σε συνεργασία με την Unplugged Performance, να το κάνει ακόμα πιο απειλητικό με δύο νέες εκδόσεις.

Για όποιον δεν γνωρίζει, η Archimedes Defense κατασκευάζει γεννήτριες αεροδιαστημικού επιπέδου για εφαρμογές άμυνας και κυβερνητικές χρήσεις, κάτι που σημαίνει ότι το Cybertrack διαθέτει βαριά θωράκιση, αποκτά στο μοντέλο Sting μια γεννήτρια AMP Drive G125 των 800 βολτ της Archimedes στο μπροστινό πορτμπαγκάζ, ικανή να τροφοδοτήσει το Cybertruck με έως και 125kW. Η γεννήτρια μπορεί να λειτουργεί με καύσιμα Jet A, JP-8, πετρέλαιο, και ντίζελ, προσφέροντας τεράστια αύξηση στην αυτονομία και δυνατότητα ταξιδιών εκτός δικτύου.

 

 

Η έκδοση Sting Baja διαθέτει τη γεννήτρια και αφαιρεί την βαριά θωρακισμένη επένδυση. Και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν ατσάλινους προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές, πάνελ MOLLE, κιτ ανύψωσης και πρόσβαση στο Starlink. Με όνομα Archimedes περιμέναμε και κάποια ελληνική ακόμα αναφορά, αλλά ακόμα και έτσι αρκετό είναι.

Η Archimedes δέχεται ήδη κρατήσεις για το Sting Tactical Cybertruck το οποίο μπορείς να απολαύσεις ελεύθερα στο παρακάτω άλμπουμ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved