Η μοτοσικλέτα με κινητήρα Ferrari είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Παραμένει ακόμα concept αλλά ελπίζουμε να βγει σύντομα στην παραγωγή.

Μοιάζει σαν κουβέντα μεταξύ δύο μικρών παιδιών, όταν παίζουν με τα παιχνίδια-αυτοκινητάκια τους. «Το δικό μου είναι πιο γρήγορο, γιατί θα του βάλω κινητήρα Ferrari» θα μπορούσε να είναι μια ατάκα γύρω από την ταχύτητα, μια σκέψη που έρχεται ο μηχανικός από τις ΗΠΑ, Μάξουελ Χάζεν να την κάνει πραγματικότητα.

Η Ferrari της Cher ψάχνει καινούργιο γκαράζ

Ο τύπος πήρε ένα V12 κινητήρα στο γκαράζ του και αποφάσισε να τον προσαρμόσει στο design μιας υπέροχης μοτοσικλέτας. Το αποτέλεσμα; Μα προφανώς αυτό που μέχρι σήμερα έμοιαζε με όνειρο που πάντα περιμέναμε κάποιον να το πραγματοποιήσει. Μια μηχανή διαστημική, μια ωδή στην ακραία απόδοση και τον αριστοκρατικό σχεδιασμό, ή αλλιώς μια μοτoσικλέτα Ferrari!

 

 

Ο κινητήρας των 12 κυλίνδρων αποδίδει αδιανόητες επιδόσεις, κάνοντας και μόνο στη σκέψη, ότι η κάθε διαδρομή της θα είναι μοναδική εμπειρία. Η μοτοσικλέτα ενσαρκώνει την ένωση μεταξύ αγνής δύναμης και εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα όχημα που επαναπροσδιορίζει την έννοια της υπερβολής και της πολυτέλειας.

Είμαστε έτοιμοι για μοτοσυκλέτα με κινητήρα της Ferrari F355

Η κατασκευή αυτή, προϊόν, προσφέρει μια γεύση του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν η τεχνολογία συναντά την καλλιτεχνία. Για την ώρα η μοτοσικλέτα βρίσκεται σε κατάσταση εξέλιξης και θα αναμένουμε νεότερα από τον Αμερικανό για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα της υπέρτατης μοτοσικλέτας Ferrari!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved