Την Mercedes-Benz του Robert Downey Jr. θα λάτρευε και ο Doctor Doom

To μοντέλο αυτό διαθέτει σίγουρα κάτι το ξεχωριστό.

Ο Robert Downey Jr. στα μάτια μας θα είναι πάντα ένας playboy billionaire (Tony Stark) όπως ο Bruce Wayne, απλώς αντί για στολή του Batman θα φοράει εκείνη του Iron Man και θα θυσιάζεται για να σώσει τον κόσμο από supervillains, όπως ο Thanos.

Το post-credit scene του Doctor Doom που ποτέ δεν είδαμε

Πλέον, βέβαια πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι θα γίνει supervillain μια και ανέλαβε τον ρόλο του Doctor Doom και θα αποτελέσει τον κακό στα νέα Avengers, αλλά εμείς θα τον έχουμε πάντα στο μυαλό μας ως τον τύπο που λατρεύει να επιδεικνύει το «εγώ» του μέσω του εκκεντρικού χαρακτήρα αλλά και των αυτοκινήτων του.

Ένα από τα αυθεντικά αμάξια-αντίκες του real life Tony Stark και μελλοντικού Victor Von Doom είναι η Mercedes-Benz 280SL Pagoda, η οποία παρουσιάστηκε το 1967 και αποτελεί ένα από τα πλέον κλασικά μοντέλα της εταιρείας.

 

pagoda3

 

Ένα αυθεντικό roadster, μαύρου χρώματος με χαρακτηριστική κοίλη οροφή και προσωνύμιο «Pagoda» διαθέτει ένα γκρι εσωτερικό που είναι σε αξιοσημείωτη κατάσταση για την ηλικία του.

Τα αυτοκίνητα του Robert Downey Jr. θα τα ζήλευε και ο Tony Stark

Πέρα από τις σύγχρονες ανέσεις του, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων είναι συνδεδεμένο με τον κινητήρα M130 2,8 λίτρων και 168 ίππων, το οποίο διαθέτει μάλιστα εργοστασιακό κλιματισμό. Με περίπου 26.000 μίλια στο οδόμετρο, είναι έτοιμο να προσφέρει στον επόμενο ιδιοκτήτη του χρόνια απόλαυσης.

Μπορείς να πεις όχι σε αμάξι του Rober Downey Jr; Mια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες ενδεχομένως να σε πείσουν:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved