5 ηλεκτρικά πατίνια τέλεια για βόλτες στην πόλη

Οι βόλτες στην πόλη μπορεί ν είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, ειδικά αν έχεις το σωστό πατίνι!

Για σένα που θες να κάνεις μεγάλες αποστάσεις στις βόλτες σου ή που απλά θες την άνεση σου ένα ηλεκτρικό πατίνι είναι μια καλή επιλογή. Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μια περαστική μοδά, είναι οικολογική, οικονομική και άνετη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να διαλέξεις ένα ηλεκτρικό πατίνι. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι ότι είναι διασκεδαστικά και ε πάνε με στυλ εκεί που θες να πας! Αν σου αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στην πόλη και θες την αυτονομία σου δες τις προτάσεις μας για ηλεκτρικά πατίνια και διάλεξε το δικό σου!

Για σένα που σκέφτεσαι το κόστος και δεν ξέρεις αν θα το αξιοποιήσεις πραγματικά, αρχίζουμε τις προτάσεις με τα πιο οικονομικά ηλεκτρικά πατίνια που όμως κάνουν δουλίτσα! Δες τις πρώτες προτάσεις για ηλεκτροκίνηση κάτω από τριακόσια ευρώ.

1. Segway Ninebot KickScooter E2 E

patini1

Το Ninebot KickScooter E2 που είναι «powered by Segway» είναι το τέλειο μέσο για τις καθημερινές μετακινήσεις σου εντός της πόλης και για διαδρομές αναψυχής προσφέροντας εξαιρετική άνεση, ταχύτητα και μεγάλη αυτονομία. Ελαφρύ και με καινοτόμο πτυσσόμενο σχεδιασμό -διπλώνει με το πάτημα ενός κουμπιού- μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, να μετακινηθεί ακόμα και με το ένα χέρι ή να αποθηκευτεί στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Με σχεδιασμό που δίνει έμφαση στην άνεση, η μπαταρία είναι τοποθετημένη στην κολώνα του τιμονιού επίσης την άνεση ενισχύουν τα λάστιχα Hollow-out των 8 ιντσών που δεν απαιτούν συντήρηση. Τα Hollow-out ελαστικά προσφέρουν μία οδηγική εμπειρία που προσομοιώνει την άνεση των ελαστικών με αέρα ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις την ασφάλεια και την ευκολία των στερεών ελαστικών. Το Ninebot KickScooter E2 σου επιτρέπει να κινείσαι με ταχύτητες έως περίπου 20 χλμ./ ώρα (ακόμα και σε ανηφόρες με κλίση 12%) και σε ακτίνα περίπου 25 χλμ. Είναι ιδανικό για αναβάτες έως 90 κιλών.

2. Egoboo Go80 Ledio Ηλεκτρικό Πατίνι Γκρι

patini2

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία ηλεκτροκίνησης στις καθημερινές σου μετακινήσεις και δες τη ζωή σου να αλλάζει με τα ηλεκτρικά πατίνια της σειρά LEDIO από την EGOBOO. Τα ελαστικά διαμέτρου 8 ιντσών, η μπροστινή ανάρτηση, ο ισχυρός κινητήρας των 300W και το σύστημα E-Brake που ενσωματώνει το EGOBOO LEDIO GO 80 προσφέρουν στον αναβάτη μία άνετη και αξιόπιστη εμπειρία οδήγησης. Λειτουργικό και ελαφρύ, εντυπωσιάζει για την υψηλή λειτουργικότητα και την ευελιξία του. Αναδιπλώνει με μια κίνηση, ενώ οι ανακλαστήρες δεξιά και αριστερά από το πάτωμα του πατινιού, σε κάνουν πιο ορατό κατά τις νυχτερινές βόλτες. Το μοτέρ 300W μπορεί να δεχτεί αναβάτες μέχρι 100 κιλά, μέγιστη ταχύτητα 25Κm/h ενώ με μία φόρτιση μπορεί να διανύσει έως 20 χιλιόμετρα.

Αν θες να ανέβεις σε budget και να πάρεις κάτι πιο δυνατό και στυλάτο σου έχουμε σούπερ προτάσεις!

 

3. Dualtron Dolphin Ηλεκτρικό Πατίνι

patini3

Επαναστατικός σχεδιασμός, απόλυτη φορητότητα: το νέο σκούτερ Dolphin από την Dualtron είναι η επιτομή της καινοτομίας στον τομέα της αστικής μετακίνησης. Διασκεδαστικό ευέλικτο και πρακτικό, σαγηνεύει με το χαμηλό του βάρος (19,5kg), χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Ελαφρύ, με ισχυρό κινητήρα (BLDC Hub Motor) και αυτονομία έως 30 χιλιόμετρα, πιστοποιημένη αντοχή IPX5, αναδιπλούμενη κολόνα και τιμόνι, ταμπούρο (εμπρός), ηλεκτρικό φρένο ABS και φώτα LED έχει όσα θες και ακόμα παραπάνω! Η έξυπνη οθόνη Ey1 του Dolphin σου επιτρέπει να το ξεκλειδώσεις μέσω NFC, ενώ η σύνδεση με την εφαρμογή σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Επιπλέον, η οθόνη και η καλωδίωση έχουν πιστοποίηση IPX5 και είναι ανθεκτικά στο νερό, ώστε να μπορείς να οδηγείς χωρίς ανησυχία, ακόμα και σε βροχή. Χάρη στον «tubeless» σχεδιασμό του εξαλείφει ουσιαστικά τον κίνδυνο σκασιμάτων. Το πίσω ελαστικό, νέας τεχνολογίας συμπαγές, με αδιαπέραστο κέλυφος εξασφαλίζει ιδανική άνεση. Στην εξαιρετική του σταθερότητα συνεισφέρει και το σασί των 6,5cm του Dolphin (ενιαίο με το footrest) που χαμηλώνει το κέντρο βάρους.

 

4. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2

patini4

Η Xiaomi προσφέρει ένα escooter κατασκευασμένο από ανθρακούχο χάλυβα πάχους 1,5 χιλ., το πλαίσιο μπορεί να αντέξει μέγιστο στατικό φορτίο 500 κιλά και μέγιστο δυναμικό φορτίο 120 κιλά. Η αναβαθμισμένη επιφάνεια των ελαστικών του έχει διευρυνθεί από 54 χιλ. σε 60 χιλ., και διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα αέρα και καλύτερη απορρόφηση κραδασμών. Επιπλέον, το πολυλειτουργικό ταμπλό εμφανίζει τα δεδομένα με μια ματιά. Το σύστημα μπαταριών 48V συνδυάζεται με έναν κινητήρα 400W για κίνηση στους πίσω τροχούς ώστε να παρέχει ακόμα περισσότερη ισχύ. Το σκούτερ προσφέρει εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών ταχύτητας, απλά με διπλό πάτημα του κουμπιού λειτουργίας. Η μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 468Wh παρέχει εμβέλεια 60 χλμ. Η κινητική ενέργεια που παράγεται κατά το φρενάρισμα και την ολίσθηση μετατρέπεται σε αξιοποιήσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Σύνδεσε το σκούτερ με το Mi Home/Xiaomi Home app μέσω Bluetooth για να ελέγξεις την κατάστασή του.

Τέλος αν θες κάτι ξεχωριστό και πολύ δυνατό ερχόμαστε στην τελευταία μας πρόταση!

 

5. Dualtron City Ηλεκτρικό Πατίνι

patini5

Το Dualtron City Είναι ένα συμπαγές, compact και δυνατό ηλεκτρικό πατίνι που σε συνδυασμό με το αλουμινένιο σκελετό του προσφέρει πολύ μεγάλη μακροζωία και αντοχή σε καταπονήσεις. Τα διπλά μοτέρ συνολικής ισχύος 4000W όπου το καθένα παράγει 2000W, καθιστώντας το ικανό να κινείται με 25km/h και να αναρριχείται σε ανηφόρες με 35 μοίρες κλίση. Η μπαταρία 60V 25Ah με μια πλήρη φόρτιση προσφέρει αυτονομία μέχρι και 85 χλμ.. Νέος σχεδιασμός της πλατφόρμας, κάνει την εμπειρία του αναβάτη πιο άνετη και ασφαλής. Προστέθηκαν footrest, λαβή μεταφοράς καθώς και πίσω φώτα φρένου και πορείας. O νέος πολυτελής σχεδιασμός φωτισμού στο πίσω μέρος και ο μεταβαλλόμενος LED φωτισμός της κολώνας, προσθέτει ασφάλεια κατά την νυχτερινή οδήγηση. Οι τροχοί 15 ιντσών (το μεγαλύτερο ύψος πατινιού) και ρυθμιζόμενη ανάρτηση το κάνουν ικανό να κινηθεί σε όλους τους τύπους δρόμου. Όσο για το φρενάρισμα, το αναλαμβάνουν τα νέα ΖΟΟΜ full υδραυλικά φρένα και στους 2 τροχούς.

Διάλεξε το δικό σου και καλές βόλτες!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved