Eurokinissi Ο Kendrick Nunn αγαπάει τα SUV όσο και τις κούπες

Ο Αμερικανός superstar του Παναθηναϊκού AKTOR επιλέγει την άνεση και την κομψότητα για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα.

31 Οκτωβρίου 2023. Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει τον Kendrick Nunn σε μία μεταγραφή που έμελλε ν’ αλλάξει τη φετινή ιστορία του συλλόγου. Ο Αμερικανός superstar έρχεται να προστεθεί στους Κώστα Σλούκα, Τζέριαν Γκραντ, Λεσόρ, Χουάντσο και να αποτελέσει ένα πυρηνικό όπλο στα χέρια του Έργκιν Αταμάν. Στόχος του να σηκώσει ο Παναθηναϊκός AKTOR το 7ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του, σε μία στιγμή της χρονιάς που σχεδόν κανείς δεν το περίμενε. Ωστόσο δεν έχει σημασία τι πιστεύει η πλειοψηφία και η κοινή γνώμη. Αλλά τι πιστεύουν οι πρωταγωνιστές και εκείνοι που γράφουν ιστορία. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, ο Kendrick Nunn οδήγησε τον κόσμο του “τριφυλλιού” στη “Γη της Επαγγελίας”.

Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναγράψει και έχουν ειπωθεί αρκετές φορές από τότε που οι πράσινοι άλωσαν το Βερολίνο και έραψαν το νέο τους αστέρι στην πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης. Καιρός να εστιάσουμε και σε όλα εκείνα που απολαμβάνει ο Αμερικανός superstar εκτός παρκέ. Τη στιγμή που δεν κρατάει στα χέρια την πορτοκαλί θεά αλλά το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Τι είναι αυτό που επιλέγει ώστε να κυκλοφορεί καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας;

 

 

Ο γεννηθείς στις 03 Αυγούστου στο Σικάγο λατρεύει την άνεση με την κομψότητα. Αυτός είναι ο λόγος που έχει στην κατοχή του 2 SUV. Συγκεκριμένα οδηγεί το νέας γενιάς Q5 της Audi, ένα μοντέλο που αποτελεί best seller. Πρόκειται για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV της αγοράς και διακρίνεται για την άνεση, τις high tech ψηφιακές λειτουργίες και τη δυναμική συμπεριφορά. Ωστόσο πέρα από τον… Γερμανό, ο Kendrick Nunn έχει στην κατοχή του και έναν… Ιταλό. 

Αν η ζωή του Ζερόμ Καλούτα κρινόταν από ένα σουτ, θα έδινε την μπάλα στον Κέντρικ Ναν

Ο λόγος για την Alfa Romeo Tonale, το πανέμορφο ιταλικό SUV με την ξεχωριστή σχεδίαση, το πλήρως εξατομικευμένο εσωτερικό με τα κομψά φινιρίσματα και την οδηγοκεντρική προσέγγιση. 

 

 

Αν θέλαμε να τον δούμε και με ένα supercar; Ξεκάθαρα. Ένα όχημα για να γκαζώσει για το… 8ο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved