Το Defender που θα γίνει το οχυρό των δρόμων σου

Ανακαινισμένο και πλήρως εντυπωσιακό, είναι το Land Rover που θα λατρέψεις.

Για τους λάτρεις των κλασικών οχημάτων εκτός δρόμου, το Arkonik FU Dog Land Rover Defender αντιπροσωπεύει την κορυφή της πολυτέλειας και των επιδόσεων. Aνακαινισμένο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες, αυτό το Defender συνδυάζει τη διαχρονική γοητεία με τις βελτιώσεις, καθιστώντας το να ξεχωρίζει στον κόσμο των κατά παραγγελία αυτοκινήτων.

a1 1024x683

a4 1024x683

Η προσοχή στη λεπτομέρεια συνεχίζεται με ψηφιακό ταμπλό Dakota και μαύρα ανοδιωμένα πόμολα ταχυτήτων και έπιπλα πόρτας. Οι ασορτί δερμάτινες γκέτες και οι κάρτες θυρών συνδυάζονται άψογα με τις επενδύσεις δαπέδου από μαύρο χαλί. Το headlining είναι ένας συνδυασμός δέρματος Manilla και σουέτ, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα φινέτσας. Η ψυχαγωγία διαχειρίζεται μια οθόνη αφής Kenwood® σε συνδυασμό με ηχεία Focal® και ένα υπογούφερ, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία ήχου. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, το σύστημα ασφαλείας Defender ® GPS διασφαλίζει ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με κλοπές.

a7 1024x683

a10 1024x683

Οι αναρτήσεις έχουν αναβαθμιστεί με εξαρτήματα απόδοσης SVO και τα φρένα διαθέτουν Wilwood® (6-πίστονα εμπρός και 4-πίστονα πίσω) για εξαιρετική ισχύ ακινητοποίησης. Η μάσκα Air-con, ο στάνταρ προφυλακτήρας με ακραία καπάκια και DRL και το προστατευτικό τιμονιού Raptor Black προσθέτουν τόσο φόρμα όσο και λειτουργία. Οι προβολείς Wipac 7″ Halo LED και τα καθαρά πλαϊνά φώτα εξασφαλίζουν ορατότητα, ενώ οι εισαγωγές αέρα στο επάνω μέρος των φτερών και οι χρωματικοί καθρέφτες προσθέτουν μια νότα κομψότητας.

a11 1024x683

a13 1024x683

Το Arkonik FU Dog Land Rover Defender είναι ένα masterclass αυτοκίνητο στον συνδυασμό του κλασικού σχεδιασμού με τη σύγχρονη τεχνολογία. Είτε περιηγείστε στους δρόμους της πόλης είτε εξερευνάτε κακοτράχαλα εδάφη, αυτό το Defender είναι εξοπλισμένο για να τα χειρίζεται όλα με στυλ και χάρη. Για τον απαιτητικό κύριο που αναζητά ένα όχημα που ενσωματώνει τόσο την κληρονομιά όσο και την καινοτομία, το FU Dog Defender είναι μια ασυναγώνιστη επιλογή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved